Imprumuturi in UK

AsyMax

Sales and Marketing
Registered
Full Member
Salutare,
Nu stiu daca am gasit forumul potrivit, dar am o intebare. Daca cineva i-a un imprumut de la o agentie gen quickquid.co.uk si nu mai plateste deloc, ce se poate intampla inafara de scaderea credit scorului?

Multumesc.
 
Pai nu prea mare lucru, insa daca te duce in fata unui judecator chiar si in lipsa, imediat ce esti oprit de politie sau revii in Uk, vei fi arestat. Daca pleci in Romania si nu te mai intorci nu are ce sa iti faca. Plus nu esti singurul care face acest lucru.
 
Nu plec, inca sunt aici. Am sa sun la ei sa vad ce zic, ca imprumutul a fost de 500pounds si acum a ajuns la 850 si pe site ei cer plata integrala si nu am cum atat momentan.. Am incercat sa vorbesc pe live chat de pe site, dar persoana de acolo mi-a zis ca nu ma poate ajuta cu informatii ca deja contul meu a fost mutat la "collectors" .
 
Nu ai ce face. Trebuia sa citești bine înaintea de a lua acel împrumut. Dacă ești în UK vor veni peste tine și îți vor lua ceva în valoare de 850£ sau cate e valoarea la acea data.
Am spus peate tot sa nu luați bani de la aceste surse pentru ca sunt cămătari online și nu fac altceva decât sa te rupă un două.
 
Cum pot sa mai vina?
Te vor gasi, ai cont bancar, o adresa undeva o ai inregistrata unde primesti corespondenta iar cei de la adresa veche te vor da in gat imedit.
Sau vor veni la locul de munca.
De platit va trebui sa platesti iar daca te duce in fata unui judecator spui ceva de genul: Vreau sa plata, nu asta e problema, dar nu imi permit sa platesc intreaga suma. Imi pot permite sa platesc 10-25£ pe saptamana sau luna. Asta desigur daca nu ai bunuri pe numele tau, gen masina, bani in cont, tv, calculator, etc.
 
Cei de la adresa veche nu au de unde stii, ma rog, nu asta e problema. Vroiam sa intreb in legatura cu banca. Ei pot da datele mele altora?
 
Ei pot da datele mele altora?
Da, fara probleme, mai ales daca te da in judecata.
Atunci vor pune secgestru pe suma respectiva care va fi restrasa din contul tau, apoi ai scapat. Problema este ca nu vei putea sa iti faci dupa asta nici macar un amarat de contrat la telefon sau TV.
Colectorii au autoritate mare in Uk.
Vezi ca sunt hoti si vin mascati ca curieri sau ceva care tu in mode normal dai drumu la usa. Odata ce ai dat drumu ai intrat in casa si au dreptul sa iti ia orice in valoare de acea suma.
Pretul se calculeaza cel minim. Deci daca ai un Tv de 1000£ ti-l vor calcula la pretul minim de 200£
 
după cele spuse de tine UK pare a fi raiul acestor firme care acordă credite
Da este. Poti verifica singur si citeste termenii.
Nu intereseaza pe nimeni ca ai fost inselat sau nu, atat timp cat firma X are un TOS pe care esti de acord cand iti da imprumutul, orice judecator va da sentinta in favoarea lor.
Aici e raiul hotilor legali care nu conteaza pe cine arde sau daca ramai pe drumuri.
Plus iti mai baga si faza cu credit score, care daca il ai foarte naspa la 1000£ trebuie sa platesti 2500£ inapoi iar daca este unul foarte bun, platesti 1100£ inapoi.
De asta au aparut peste noapte site-uri care, conform lor ofera credite celor cu scor credit foarte naspa.
Am scris pe forum despre cateva firme care fac magarii.
 
Loading...
Back
Sus