Hai sa cumparam un calculator impreuna

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Mi-a venit o idee astazi si poate reusim impreuna sa o punem in aplicare. Se aplica in trecut prin fabrici si se poate aplica si acum.

Stiu ca multi membri de aici inca detin calculatoare foarte vechi cu resurse foarte putine si nu iti permit sa cumpere unul nou.

Asa ca m-am gandit sa facem cum era inainte prin fabrici unde se adunau mai multi si fiecare contribuia cu suma de bani la salariu. Lunar fiecare lua suma de bani stransa si facea ce doreste cu ea.
In cazul nostru vom face pentru a ajuta pe cei care nu isi permit sa isi cumpere un calculator bun pentru a reusi sa isi faca treaba online.

Am cautat pe net si facut repede aceasta configuratie.
617b60bb34d04badadcdfcbd8fbb90d1.png


Unele elemente din configuratie se pot schimba pentru o performanta mai buna si sa ramana acelasi pret.
M-am gandit la suma de 550 euro pentru fiecare calculator.

Daca ne adunam 20 persoane asta ar insemna ca in fiecare luna sa contribuim fiecare cu suma de 27.5 euro.
Dupa ce ne adunam numarul de persoane care ne convine la fiecare, incepem sa adunam banii si dupa asta in fiecare luna vom cumpara cate un calculator.
Cam asta este ideea.
Daca aveti sugestii va rog postati mai jos.

Banii stransi lunar nu vor fi oferiti in mana ci eu sau alta persoana care se ocupa de bani, va cumpara calculatorul si il va trimite acasa la X. In acest fel evitam ca banii sa fie cheltuiti pe prostii.

Pentru a aplica la program trebuie sa faci dovada ca ai un calculator slab si te angajezi sa contribui lunar cu suma de bani pana toti primesc calculatorul.
Suma de 550 euro se poate mari daca sunteti dispusi sa contribuiti cu mai mult.

6591016528e349afb666d70487a20f9c.png



Cod:
Conf facuta cu
http://www.caro.ro/configurator_final.php#
 
Mai putem face altceva mai simplu sa spun asa.
Contribue fiecare cu cat doreste la un fond pentru caulculator. Cand se aduna suma votam toti cei care donat sau eu, voi decideti, daca nu aveti timp.

Eu voi dona 50 euro pentru acest proiect daca se mai aduna macar 2 persoane + 20% din orice reclama vanduta pe forum sau conturile VIP.
Daca preferati aceasta varianta sa imi spuneti.
Cine cunoaste sponsori si vor sa ajute aceasta initiativa va rog sa imi spuneti.
 
nu am mai auzit de mult o asa ideie geniala ( si nu ai capul mare), va trebui alesi oameni serioasi din grup, nu sunt multi dar sunt ok
Felicitari pentru idee!!!
 
Facerea de bine .... de cap, si pana la urma nu sti peste cine dai, sa modificam poze stim cu totii ... iar o metoda sigura sa faci dovada ca ai un PC prost nu prea exista ... poate doar un video ceva, dar nici cu ala nui sigur ... eu propun sa se faca grupuri de 10 maixm 15 persoane, sa se doneze cate 25euro la fiecare 2 saptamani, se trage la sort ordinea , si la fiecare 2 saptamani din banii stransi cui ii vine randul sa isi cumpere ceva de banii aia. si asa avem de castigat toti aia 10...15 persoane ... e doar o parere .... daca doriti o pot dezvolta ...
 
Exista programe care iti face print la calculator, iar asta o pot face eu prin Team sa fiu sigur ca nu este alterata.
Plus nu te asteptat ca voi oferi la oricine, ci la persoanele care situ ca au neaparat nevoie pentru asi continua munca online si nu pentru a se uita la porn.
Acum sa se adune fondurile si gasesc eu solutii unde sa fiu sigur ca ajunge la persoane care are nevoie cu adevarat.
 
Ma bag si eu cu 25€ pe luna.
Cand se incepe daca se va incepe sa anunti AlexH sa nu uit :)
 
Ma inscrius si eu daca este nevoie.
Cred ca cea mai ieftina varianta este pe AMD FX, seria este putin cam veche insa procesoarele sunt performante, 8 nuclee.

Am facut si eu o configuratie (se mai poate scade putin la pret):
Bv20Xzf.png


Pe pc-ul asta joci cam toate jocurile (nu toate pe full quality).
 
As vrea sa ma bag si eu dar , nu te poti limita doar la un calculator ... poate cineva vrea de exemplu un monitor mai mare de toti acesti bani... ideea este geaniala + vin si eu daca asa cu cei 25e.
 
monitor mai mare de toti acesti bani
Nu vad rostul la un monitor mai mare. Calculatorul este cel care face treaba si in functie de configuratia acestuia poti face mult mai mult.
Recomandat este un sistem gamer care poate juca orice joc fara probleme. In acest fel poti face conversii, stream live si alte activitati in acelasi timp.
Daca vrei un monitor mai mare, atunci cablu HDMI si plasma din salon pe ppost de monitor. :D
 
Cei interesati pot trimite in paypal la mine suma care au spus ca vor contribui cu mesajul :
Hai sa cumparam un calculator impreuna
Cand se strange suma de bani, vom face un poll cu userii de pe forum care au nevoie de calculator.
Inca mai este nevoie de bani.

 
Eu stiu ca m-am pronuntat ca ma bag la acest proiect, insa momenta sunt pe 0 si cu paypal si cu contul bancar, insa promit ca o sa donez cand "imi revin".
 
Loading...
Back
Sus