Google ads, facebook ads, bing ads, pinterest, instagram ads

MrBeni

Member
Registered
Full Member
Google ads, facebook ads, bing ads, pinterest, instagram ads
Spatamana viitoare vreau sa incep mai multe campanii, dar nu am nici cea mai mica idee despre ceva "tricks" Daca este cineva pe forum care poate sa ne ofere informatii din experienta sa, as fi super recunoscator. Sunt interesat si de ebooks despre google ads, facebook ads....


Am si cateva intrebari:D
Care credeti ca este cea mai buna platforma de promovare produse pentru tara noastra in momentul de fata?
Cum ar trebui sa arate o reclama astfel incat sa prinda cat mai bine in vanzarea produsului? Unde sa duca? (catre o categorie sau catre produsul direct)
Daca eu investesc zilnic 200 lei, facebook/.... o sa afiseze la x nr de persoane reclama. Are voie facebook/.... sa afiseze la aceleasi persoane care au vazut deja reclama?
Am inteles ca sunt anumite ore si zile in care oamenii sunt mult mai dispusi sa cumpere, este cineva pe forum care a facut o statistica pe acest aspect?


Ce strategii ati folosi pentru a vinde un produs online (reduceri, trasport gratuit, un mic cadou la prima comanda...?) Pot sa raspunda si cei care nu au vandut niciodata online
 
Ultima editare:
Pt. Romania eu cred ca instagramul e pintre cele mai bune variante.

Iar legat de intrebarea "are voie facebook-ul sa afisese reclama de mai multe ori aceleasi persoane?" Raspunsul e clar da. Sunt afisari, nu vizitatori unici. Iar asta nu e neaparat un lucru rau. Tuturor ni s-a intamplat sa vedem o reclama de 3 ori si abia apoi sa cumparam ...

Cel mai important lucru e calitatea reclamei. Daca nu e suficient de buna poti irosi sume mari de bani si tot nu o sa ai rezultate ..
 
Salut Beni.
Eu unul nu sunt un specialist in ads-uri, dar am gasit o alta modalitate de a imi promova produsele.
Am magazine de Print on Demand.
Folosesc Tailwind, nu stiu daca ai auzit de aceasta aplicatie, dar mie unul mi-a schimbat viata.
Ce face aplicatia? Pai posteaza pe pineterest/instagram link-urile catre magazinele tale + poza.
E foarte usor de folosit si poti sa iti termini treaba pe o luna intreaga de zile intr-o singura zi.
Pretul e unul minuscul fata de ads-uri, 14.99$/luna unde poti posta 400/pin-uri pe pinterest(asta folosesc momentan).
Un mic dezavantaj e faptul ca merge doar pe Instagram/Pinterest, dar pentru mine e mai mult decat deajuns.
Ai o varianta free unde poti face 100 postari pe gratis.
Aici ai un link de referral unde primesti 15$ cand te inregistrezi si ai de gand sa cumperi varianta Plus si eu am sa primesc tot 15$:

Iti zic sincer, daca ai magazin online, nu strica banii pe ads-uri, cauta sa investesti banii cat mai cu cap, pentru ca daca investesti 10-20$/zi (300-600$/luna), iar intr-o luna nu ai facut nici o vanzare, o sa iti dai cu pumnii in cap.

Sper ca te-a ajutat sfatul meu si ti-a salvat multi bani.
 
Dacă ai buget, cel mai bine testezi singuri și vei vedea care e cel mai bun rezultat pentru tine. Eu folosesc google ads și deocamdată mi se pare cel mai bun, pentru ca poți afișa produsul doar celor care îl cauta, astfel nu vei pierde bani pe afișări irelevante persoanelor care nu sunt interesate de produsul tău.
 
O metoda standard pentru toti nu există. Fiecare trebuie sa testeze ve merge pe nisa și site lui.
Cel mai bine testezi cateva sa vezi și apoi dai bice tare.
 
Multumesc frumos pentru raspunsuri. De cand am facut postarea tot studiez facebook ads, si mi am dat sema ca am multe lucruri de invatat despre marketing, copywriting, persiuasiune, creearea unui anumit avatar imaginar.... chiar imi place si vreau sa invat cat mai multe lucruri. Apoi sunt sigur ca vor veni si rezultatele
 
Loading...
Back
Sus