Frigiderul tau este plin???

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
De când ma știu, niciodată nu am reușit sa umplut un frigider.
Mereu cumpăr doar ce am nevoie și nu pentru mai mult de o săptămână.
Va la toți ca frigiderul este plin de nu mai încape nimic, ba chiar ii auzi ca nu au nimic în el.
Spre exemplu am fost ieri la cumpărături și abia am reușit sa umplu un raft din frigider.

Mereu am fost curios cum reușesc alții.
 
la mine bate vatu mai mult, da mia sunt si perioade in care e pana la refuz, mai ales de sarbatori. Cred ca foarte mult conteaza daca iti faci mancare gatita pentru mai multe zile si alte din astea.Vara am un raft intreg cu lubenita asa ca mai raman doar doua :)
 
Eu in mod normal am in frigider chestii care sa ma tina pe maxim 3 zile, imi place ca totul sa fie cat mai proaspat si cum unde traiesc nu e supra populat ca sa trebuiasca sa stau 30 de minute in coada la magazin nu prea am de gand sa ma schimb :)
 
Chiar acum recent am cumparat un frigider cu spatiu echivalent la 360 litri . Este foarte mare, acum realizez ca e mult prea mare si pentru o familie de 4 . Nu il putem umple . Decat daca bagam prostii in el . Gen bere , sucuri ...
 
La mine este plin mereu, multe prostii dar este plin. Am mancare gatita, mancare cumparata, bere, apa, suc, fructe, prajituri si alte prostii care nu mi le amintesc.

Nu imi place sa vad frigiderul gol, deci zilnic mai cumpar ceva pentru a ocupa spatiile goale din frigider.
 
Nu imi place sa vad frigiderul gol
Aud asta de la foarte mulți si nu prea am reușit sa înțeleag.
Eu daca nu am nevoie de ceva, atunci nu cumpăr .
Plus am văzut ca majoritatea care tin frigiderele pline, arunca foarte multa mancare si de foarte multe ori nici nu știu ce au in el.
Eu prefer ca de banii aia care i-as arunca sa ma distrez, sa inteleg ceva din ei.

Mancare gatesc cat mananc la masa pentru ca prefer sa gătesc de 3 ori pe zi dacat sa încălzesc mancarea.

Un alt lucru care nu înțeleg.
Ieri eu si inca cineva am cumpărat peste proaspăt.
Eu am luat cat am mâncat aseara, insa amicul meu a luat mai mult pentru ca il baga la congelator.
Pai dece mai cumperi peste proaspăt daca il bagi la congelator???
Nu are sens nu???
 
Aud asta de la foarte mulți si nu prea am reușit sa înțeleag.
Eu daca nu am nevoie de ceva, atunci nu cumpăr .
Nu are sens nu???

Depinde, fiecare persoana are un mod diferit de a gandi! Eu unul mananc mult, iti garantez ca din mancarea care o am in frigider maxim 15% o arunc ca nu reusesc sa termin tot. Ma refer ca daca am 250g in frigider de icre (e un exemplu), o arunc ca nu reusesc sa termin tot, mai raman acolo 50-100g.

Oricum, in general cand ma duc la serviciu, am niste oameni ai strazii si le dau lor mancarea (atentie, nu mancare stricata) care consider ca e prea multa!
 
La mine, fiind familie de 4 persoane, cam de doua ori pe saptamana este plin. Trebuie gatit la copii, o oala de ciorba de exemplu ocupa loc. D e aruncat nu prea aruncam mancare, ne cam dam seama ce si cat trebuie pentru aproximativ trei zile
Glumid putin, offtopic: Cand intru cu prietenii la discutii politice, mi se umple frigiderul de salam
 
De obicei il tin plin pentru ca trec printr-o perioada de bulk sa pun masa musculara..Plin cu caserole de pui, cutii de lapte (cumpar cate 8-10 odata), iaurturi grecesti cate un bax, fructe cat se poate, oua etc. Legat de congelate, am congelatorul plin de pungi cu mixuri de tot felu de legume congelate si alte chestii. Nu isi pierd din nutrienti daca sunt congelate conform standardelor (deci nu va luati dupa altii care vorbesc din necunostinta de cauza) si sunt o optiune rapida pentru cine nu are timp (in general mai mult de 10 minute nu trebuie gatite).

Offtopic oarecum: Daca se tot vorbeste despre mancare in topicul asta, e interesant cineva sa facem un topic sa discutam despre alimentatie.. tips& tricks pentru alegeri mai bune, ce si cum ar trebui sa mancam pentru o viata echilibrata.. Daca e cineva interesat sa dea un like la reply-ul meu sa stiu daca merita :D
 
2 persoane = il tineam plin mai mereu cu mancare, cand faceam sala si sport (vreo 7 ani de sala + n ani de sport). Aveam intre 4 si 7 mese pe zi. Problema a fost ca mi-a luat circa 2 ani dupa ce am avut probleme medicale (spate terminat) si renuntare totala la sport, sa ma pot invata sa mananc doar cat trebuie sau cel putin nu 5 mese pe zi si n kg de carne...

De cativa ani frigiderul sta jumate gol si asta ca am bauturi si o cratira mare de ciorba or felul doi, altfel sunt multe zile in care e un sfert (totusi e frigider mare).

Acum la 2-3 zile ies si cumpar de mancare ptr 2-3 zile. Sunt zile in care nu am nimic si prefer sa mananc afara.
 
Loading...
Back
Sus