Facebook va combate știrile false înainte de alegerile din Germania

J.D

Active Member
Registered
Full Member
Facebook va lansa foarte curând în Germania un aşa-numit filtru de ştiri false - un algoritm care are rolul de a detecta articolele care conţin date fabricate şi a le separa de restul conţinutului.

Germania este prima ţară europeană în care Facebook va folosi un astfel de filtru, după Statele Unite, unde acelaşi instrument a fost lansat în urmă cu numai o lună.
O ştire apreciată ca fiind falsă va fi afişată împreună cu eticheta „controversat” pentru a avertiza utilizatorii înainte ca aceştia să-i dea share. De asemenea, posturile care primesc această etichetă vor fi afișate mult mai jos în feed-ul Facebook.

Un reprezentant Facebook a declarat pentru The Financial Times că urmează ca filtrul de ştiri false să fie lansat şi în alte ţări, fără a da detalii în acest sens.

Deci aveti mare grija daca aveti astfel de site-uri. Ati putea fi dati in judecata...
 
Si uite vine cenzura si noi o accepta cu bratele deschise.
Eu chiar voi testa varianta sa vad ce se intampla. :D
Chiar ma pun sa fac cont de germania sa vad diferenta.
Daca se intampla ca in America, atunci 99.99% din stiri vor fi de genul clickbait si in special de la surse mari si cunoscute.
 
  • Like
Reactions: J.D
Stai sa vezi cand va ajunge in Romania...
S-a terminat cu wowbiz si cancan.
Am citit ca va exista un buton de report ca stire falsa. Stirea va fi trimisa catre verificare si apoi va fi marcata ca falsa.
 
deja facebook la conturile noi a bagat restrictie mare,de exemplu nu mai poti posta pe grupuri ca iti sterge postarile permanent automat imediat si iti zice ca postarea este spam
 
deja facebook la conturile noi a bagat restrictie mare,de exemplu nu mai poti posta pe grupuri ca iti sterge postarile permanent automat imediat si iti zice ca postarea este spam
Intrebarea mea e: cate conturi pe acelasi IP (clasa ip-uri) ai? Ce linkuri pui? Stiu ca LinkedIn are un filtru smecher care detecteaza mesaje similare, care pot proveni de la boti.Nu stiu Facebook ce are, dar nu ma indoiesc ca are macar Stop words, mai ales pentru newbies.
Asta cu stirile false e oarecum buna, dupa mine.Mai taie un pic din tampeniile care ma bombardeaza zilnic.Si lasa ca nu au cum sa blocheze controversele.Intotdeauna o sa existe unii care cred ca roz e bine si altii care cred ca e bleo.Pe urma discutiilor controversate, castiga si ei.
Problema era la alea gen "NASA a zis ca in 2017 vor fi 15 zile de bezna" cand NASA n-a zis nimic de genul niciodata.
 
Ultima editare:
  • Like
Reactions: J.D
Nu postez stiri false,orice ai posta cu conturi noi pe grupuri sterge automat ma refer la postarile cu linkuri si poze
 
Poti sa pui si link de youtube ca tot sterge:))e o chestie noua special pentru conturile noi ,probabil sa opreasca spamul,testati si veti vedea ca sterge
 
Loading...
Back
Sus