Explicatii: Te dau in judecata

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Se discutam mult in aceasta perioada aici pe roforum cat si alte forumuri dupa tambalau pornit de super cunoscutul [HASHTAG]#beseo[/HASHTAG].
A da in judecata pe cineva este usor dar si greu in acelasi timp.
Nu trebuie sa te sperii imediat cand cineva iti spune ca te da in judecata, pentru ca de la intentie si pana la a da in judecata e cale lunga. Uneori se merge la cacealma daca ai avocat bun si stie cum sa faca treburile bine. Acum cativa ani aveam problema cu o banca in romania iar vina era a lor. Pentru a nu ajunge la procese si salva multi bani si timp, avocatul meu de atunci a facut o hartie cu multe stampile, care a fost trimisa la banca din partea lui. La cateva zile banca ma sunat pentru a veni la negocieri si pe langa paguba recuperata am mai primit si un contract frumos cu banca.

Dar sa trecem la lucruri mai concrete.

1. Cererea de date personale de la host, register domeniu, etc.
Luam cazul domnului [HASHTAG]#beseo[/HASHTAG] care si la roforum a facut cerere de ai trimite toatele datele la cativa useri. El care se da atat stiutor in ale legilor nu stie ca prin simpla cerere la aceste datele incalca legea si eu daca as da curs. Asa cum spune ca a cerut datele de la firma unde am serverele si aceasta i le-a oferit.. O minciuna foarte mare.
Datele personale se pot cere doar de institutii si doar in baza unui ordin judecatoresc iar tu trebuie sa fii sub investigatii in acel moment pentru ca judecatorul sa semneze acel ordin. Deci chiar daca cineva pune plangere la politie, asta nu inseamna ca politistul X poate face ce doreste, adica sa ceara datele tale personale de la firma X.
2. Chiar si cu ordin judecatoresc sunt N metode de a evita oferirea datelor personale, deci nu exista siguranta 100% ca vor face rost de ele, mai ales daca firma X este in alta tara, este invidual sau pur si simplu il doare undeva de toate. :D
3. Nu va lasati intimidati sau fortati sa platit X suma de bani pentru a nu fi dati in judecata. Cand cineva iti cere acest lucru merge in general la cacealma si este sigur ca de se ajunge la proces sansele ca EL sa castige sunt aproape nule, asa ca incearca sa te stoarca de bani.

Personal sunt amenintat cel putin odata pe saptamana de un Grigore ca ma da in judecata si unele vin pe cale oficiala din alea cu multe stampile si semnaturi si tot nu ma mai sperii. Asa ca chill cand vedeti o astfel de aminintare. Cum el te poate da in judecata, asa o poti face si tu.
Sfatul meu este sa ignorati orice discutie cu astfel de persoane imediat ce au adus asta in discutie, pentru ca nu are rost sa ma pierdeti timpul.
Aceste info sunt pentru cei care sunt amenintati cu Dat In judecata pe nedrept si nu pentru cei care dau teapa.

Daca aveti intrebari pe aceasta tema postati mai jos si voi incerca sa va raspund.
 
Acest tip, ins, dobitoc, bate mult din gura.
El nu stie decat te dau in judecata.... E un cacacios .....
Ia sa ma dea pe mine in judecata sa vedem, abia astept ( il mananc de viu ) .
Ce ai zis mai sus @AlexH e 100% adevarat.
Asa ca lume buna nu va mai speriati de BeuSeo ca pe langa ca nu are treaba cu SEO ( si cainele meu stie mai multe ca el de SEO) mai e si un guraliv, papalapte, nesimtit si .......... Nu zic ca imi iau BAN .
Oricum desteptu a ajuns VIRAL pe toate forumurile , mai ceva ca pe facebook . Sa se mai scoata un film cu el si rupe toate topurile :D:D:D:D
 
Loading...
Back
Sus