Este permisa promovarea produselor prin Facebook ADS & Google ADS?

CPL

Moderator
Moderator
Registered
Support Official
Raspuns rapid si speram pe placul tuturor: DA, ba chiar va incurajam sa folositi traficul Facebook deoarece este si cel mai profitabil. In principiu se permite promovarea produselor prin orice metoda de generare a traficului pe care o cunoasteti iar ca exemple avem:

- Facebook ADS
- Google ADS
- Bing Ads
- Native ads
- Push Notifications, etc

✅ Deasemenea este permisa:

- promovare pe Brand
- email marketing
- influencer marketing
- site-uri web/blog-uri
- pagini de Facebook
- grupuri Facebook/Telegram/Whatsapp
- traffic din redirect, etc


Important: In cazul publicitatii platite (ex: Facebook Ads, Google Ads, etc.) se recomanda verificarea Termenilor si Conditiilor fiecarei platforme in parte inainte de publicarea produsului. Va trebui sa va asigurati ca acestea accepta promovarea tipului de produs ales de voi prin publicitate platita. Majoritatea produselor din Marketplace-ul nostru sunt de tip e-Commerce si sunt acceptate dar, unele dintre aceastea pot fi mai sensibile (exemplu: suplimente alimentare) si se recomanda studierea acestui aspect, in special pentru deciderea unghiului de promovare recomandat sau acceptat. Repercursiunile negative se vor resimti tot asupra afiliatului si nu ne dorim asta!


Extra, in platforma CPL.ro aveti optiunea de personalizare a domeniilor de tracking ce se afla in zona Linkuri de tracking din fiecare oferta. Consideram ca este un tool extrem de necesar afiliatilor, in special pentru cei ce vor sa promoveze prin publicitate platita sau vor sa publice prin grupurile de Facebook. Mai exact, poti adauga propriul tau domeniu web in platforma si landingul de produs va parea ca este direct pe site-ul tau. Setarea se face rapid, dupa ce cumparati domeniul dorit va trebui sa-l mutati pe Cloudflare (este gratuit), si apoi sa adaugati un CNAME in zona DNS. Pasii ce trebuiesc urmariti pentru setarea acestuia ii veti vedea pe platforma noastra in momentul in care va veti adauga domeniul in sistem.

1614710978389.png




Pentru cei ce promoveaza produse pe Facebook e foarte cunoscut faptul ca Facebook obisnuieste sa blocheze domenii ce par linkuri de afiliere sau intregul cont de promovare (Business Manager) pentru ca acelasi domeniu de promovare este folosit de mai multe persoane odata deci, urmarim aici ca promovarea pe Facebook ADS sa fie cat mai usora pentru fiecare a afiliat si sa nu fiti influentati de acelasi domeniu sau landing page. Sa nu va treziti cu ele blocate peste noapte prentru ca cineva a spamat cu el sau a fost promovat intens de alti afiliati cu creative ce a facut publicul sa-si piarda increderea in el. Noi va dam posibilitatea sa va personalizati canalele de promovare de la domeniu pana la landing page, de aici depinde numai de voi.


Un alt scop important al acestui tool vine o data cu Update-ul Facebook lansat in 2021 care tinteste utilizatorii cu sistemul de operare IOS 14 sau mai nou. Acum este necesara confirmarea domeniul in Facebook pentru cei care fac ADS, cu obiectiv pe conversii.

Afla cum ti-ar putea afecta reclamele sistemul de operare iOS 14 Apple

Pentru o personalizare completa a canalului de vanzare, asa cum spuneam mai sus, pe langa faptul ca putem sa folosim un domeniu propriu pentru promovare, la nivel de oferta Afiliatul are si optiunea sa foloseasca un landing page personalizat, integrand in acesta doar formularul de contact/plasare comanda din oferta respectiva cu un simplu copy/paste al iframe-ului din oferta. Acesta se regaseste sub linkul de tracking si aveti la dispozitie inclusiv un API pentru el in cazul in care nu doriti promovarea cu formularul nostru si vreti sa va creati un formular personalizat de comanda.


1614710978442.png





PROMOVARE PE FACEBOOK FARA ADS

Avem si o solutie “beginner mode” super simpla dezvoltata in-house aflata in zona Instrumente de promovare din fiecare oferta, unde afiliatul cu doar cateva click-uri isi poate genera un link direct pentru promovare pe grupuri, pagini de social media, mesagerie etc.
Acest TOOL contine un cloaker care afiseaza produsul catre useri si il ascunde de botii Facebook!


Vezi prezentarea video
ytpic.jpg

 
Ultima editare:
Loading...
Back
Sus