Din ce retea sociala poti face bani cel mai usor, pornind de la zero?

Marcous

Active Member
Registered
Full Member
Sunt curios ce parere aveti legat de intrebarea din titlu... in zilele noastre, in ce retea sociala e cel mai usor sa pornesti de la zero, si sa ajungi sa castigi in cateva luni, o suma decenta, sa zicem de peste 100 euro/luna?

M-as bucura sa raspunda oamenii care chiar castiga bani, sau care stiu sigur ca cineva castiga, ca sa ne bazam pe fapte concrete.

De asemenea, foarte utile ar fi si niste detalii, gen "pe instagram, dintr-un cont despre nutritie in limba engleza, la care am atatia followersi, cu o vechime de .... , castig aprox. suma de ... euro"

Sper ca va fi o dezbatere interesanta si cat mai utila pentru multi de pe acest forum.

Si ca sa dau startul: stiu un cuplu, in Bucuresti, care au cont pe Facebook, si sunt invitati la tot felul de localuri pentru a le promova. Au un cont cu postari cu ei doi, cu diverse localuri, peisaje, poze facute intr-un stil mai profi, ca sa nu zic artistic, niste texte mai poetice. Dar nu e ceva wow, prima oara nu mi-a venit sa cred ca sunt cautati pt promovari... dar castiga bani din asta, peste 100 euro/luna.. Au aprox. 10k like-uri, vechime cont 2-3 ani.
 
Loading...
Back
Sus