Diaspora protesteaza pe 10 august

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Am primit o notificare de la facebook ca a sters cateva pagini. Citesc articolul si imi sare in ochii textul de mai jos.
The “Resisters” Page also created a Facebook Event for a protest on August 10 to 12 and enlisted support from real people. The Event – “No Unite the Right 2 – DC” – was scheduled to protest an August “Unite the Right” event in Washington. Inauthentic admins of the “Resisters” Page connected with admins from five legitimate Pages to co-host the event. These legitimate Pages unwittingly helped build interest in “No Unite Right 2 – DC” and posted information about transportation, materials, and locations so people could get to the protests.
sample-content-3.png



In multe locuri din intreaga lume sunt organizate proteste pe 10 august de [HASHTAG]#rezist[/HASHTAG] (dupa cum vedeti mai sus) si in fiecare locatie se foloseste de cate un nume, asa cum la noi este cu Diaspora.

Ce mi-a atras atentia e faptul ca exista o organizare asa mare care include mai multe tari, mii sau milioane de oamenii care protesteaza pentru ....... .
Cine este in stare sa organizeze asa ceva?
Mai crezi ca protestul din Romania este unic si initiat de Romani?
Cine`i plateste lu Bot deplasarile prin intreaga Europa pentru a promova protestul Diaspora din 10 august?
Care sunt interesele din spatele acestor proteste?
Si cel mai importantat, cine plateste nota de plata pentru ele si cat asteapta ca retur?

Doar intrebari de om normal zic eu.
Voi?
https://newsroom.fb.com/news/2018/07/removing-bad-actors-on-facebook/
 
Nu știu... sunt unele chestii care ți se par că e ceva boom, și când colo e o distragere de la altceva care nu e așa popular. oricum, faine strategii de te întorc pe toate părțile de nu mai știi ce să crezi și ce se întâmplă.
 
@AlexH stii ca sunt pro Malin si ce face el dar la acest protest nu am sa merg . Spun si motivul : este facut degeaba !
Cand a fost sa voteze oamenii ce au facut ? A venit diaspora sa voteze ? A incurajat diaspora romanii sa mearga la vot ?
Nu am nimic cu ce muncesc acolo si da o recunosc .. diaspora a ajutat enorm tara cu banii trimesi dar daca vor sa fie diferiti fata de cei din tara ..
Sa faca un protest cand se voteaza .. Acum e tardiv ..
P.S. si apropo Malin Bot este sponsorizat pe Patreon .. primeste 4000 de dolari lunar de la oamenii din afara ..
 
Loading...
Back
Sus