Despre site-uri churn and burn

masterofpuppets

Active Member
Registered
Full Member
Dupa cum spune si titlul, in acest topic o sa va impartesec cateva informatii din cele stiute de mine despre site-uri churn and burn, probabil ca multi dintre voi stiti deja deci acest topic este destinat celor care nu stiu despre ce voi scrie mai jos.

Sa luam ca exemplu site-urile clona youtube, fie ca e vorba de site gen convertor, search engine mp3 sau mp4 sau fie ca e vorba de un video site prin care userul sa poata cauta si descarca de pe youtube direct pe site-ul tau.
Recomand sa faceti direct clone, nu folosind api, caci cu api se consuma foarte multe resure pe server, in special multa banda.

Genul acesta de site-uri sunt bune pentru ca folosind o clona youtube, implicit ai tot continutul youtube pe site, ceea ce este vital pentru un site churn and burn este continut mult, sa puteti impinge cat mai multe linkuri la google index.

Deci ce va trebuie:
  1. Un script clona youtube
  2. Pentru o indexare mai rapida un domeniu .com
  3. Un server sau un vps decent
  4. GSA Search Engine Ranker si GSA Captcha Breaker (bune mai sunt si scrapebox sau xrumer, dar la xrumer va trebuie implicit si xevil, costurile fiind mai mari)
Dupa ce aveti scriptul gata, il puneti online, si il lasati sa se "odihneasca" un minim de 3 saptamani.
Dupa ce trec aceste trei saptamani incepeti sa ii faceti niste backlinks pentru root, indexul site-ului, de preferat manuale, profile cu DA mare, WEB 2.0 expirate, nu foarte multe, 50-100 backlinks.
Dupa ce faceti aceste backlinks lasati site-ul sa se mai "odihneasca" inca macar o saptamana, iar dupa aceasta saptamana incepeti sa creati campanii in GSA catre inner pages, adica catre pagini din site, ori folositi ceva extractor de linkuri, ori scrieti o fila php in care sa va afiseze doar linkurile din site. Faceti o lista cu cateva mii de linkuri din site-ul vostru si o baga-ti in GSA, si incepeti blastul.

Dupa ce creati un numar mare de backlinks catre inner pages, de la 10k in sus, incepeti campanii de blast catre aceste backlinks tot in GSA, tier 2 backlinks, de preferat blog comments, in felul asta reusiti sa indexati acele backlinks catre inner pages, caci daca nu sunt indexate atunci degeaba sunt facute.

Daca nu stiti sa lucrati cu GSA, aveti pe youtube o multime de tutoriale din care sa invatati, nu este foarte greu. Faceti prima data teste pe un site care nu are niciun fel de valoare de ex un blog pe blogger sau wordpress.

Site-urile churn and burn inca merg, GSA inca isi face treaba, trebuie doar sa vreti sa munciti si sa aveti rabdare, acum e un joc al timpului, rezultatele apar dupa 6 luni, dar apar.
Dupa ce dati drumul la primul site si faceti tot ce trebuie, blast de backlinks si indexarea backlinksurilor, e bine sa porniti inca un site si sa repetati procedeul, in felul asta va ocupati timpul, "uitati" de primul site si plus aveti backup, caci un lucru foarte important, un site de genul churn and burn poate sa ajunga de la 100k vizite pe zi pana la 1milion sau mai mult, dar nu va sta mult sus, un maxim de 2-3 luni, pe urma o sa decada, dar in astea 2-3 luni il puteti monetiza la maxim, popup, bannere, push notifiation, CPA daca aveti noroc si aveti trafic tier 1, in esenta monetizat la sange, fara ideea ca domne nu bag multe ads ca ma freaca google, in final oricum o sa va frece, deci tre dat pe tot.

Nu sunt un bun povestitor, scriitor nici atat dar sper ca ati inteles ideea si sper sa va ajute.
Daca aveti nelamuriri ma puteti intreba aici cu un reply, o sa raspund in limita timpului disponibil.

Treaba asta poate functiona si pe site uri de filme international, poate sa fie chiar si cu fake player, ideea e sa aveti continut cat mai mult.
 
Super tare. Eu am un site de acest gen, licenta GSA am, calculatorul sta non stop deschis si domeniile nu sunt scumpe.
Sa vedem la ca trafic va ajunge in 2 luni ca deja are cam 2 saptamanii de cand e pe piata. :d
 
Super tare. Eu am un site de acest gen, licenta GSA am, calculatorul sta non stop deschis si domeniile nu sunt scumpe.
Sa vedem la ca trafic va ajunge in 2 luni ca deja are cam 2 saptamanii de cand e pe piata. :d
Trage pe el, nu ai nimic de pierdut, dar nu uita, blastul sa il faci catre inner pages, daca il faci catre index il vor lua repede ca spam. ;)
 
Multumesc mult, apreciez ca oferi aceasta metoda gratis. Incerc sa-mi fac timp sa ma ocup de cateva site'uri. O sa se rankeze pe keyword-ul principal ? Sau unele articole o sa ajunga pe prima pagina in google?
 
Multumesc mult, apreciez ca oferi aceasta metoda gratis. Incerc sa-mi fac timp sa ma ocup de cateva site'uri. O sa se rankeze pe keyword-ul principal ? Sau unele articole o sa ajunga pe prima pagina in google?
Cand te gandesti la site-uri churn and burn te gandesti la site-uri cu continut mult, clone, site-uri de download, download video, download mp3 si asa mai departe, ca sa rankezi anumite keywords pe care este o anumita competitie atunci nu GSA este solutia, nu recomand GSA pentru bloguri, iti ruinezi munca singur.
Ce am scris in topic nu este o metoda, sunt doar niste informatii.
 
Loading...
Back
Sus