De ce dispar playerele şi paginile cu episoade

Problema era de la un pulgin care ii blocka permanentlinks + ca dupa ce muti un site trebuie sa dai update la permanentlinks dar pulginul ala nu dadea voie si de aia nu se vedea playerele si sursele.Problema rezolvata,se poate inchide topicul.Scz de scris e de la ora asta tarzie.
 
Ultima editare:
A apărut altă problemă, după playere invizibile acum editor text/visual invizibil. Ce-i de făcut ?
THFSAD6.jpg
 
Mulțumesc frumos. Nu știu dacă e dedicat, am s-o întreb pe Dani67, aș face eu chiar acum ce mi-ai spus, daca aș ști. .Mulțamus.
Npc,daca nu rezolva intru eu atunci sa vad care e problema,oricum problema nu e grava ori sa umplut dedicatul cu loguri daca sunteti pe dedicat ori de la vreun pulgin de Security mai dispare editotul asa din senin.
 
Ultima editare:
Host Dedicat vreau sa spun ! Daca esti pe dedicat sterge logurile si dai restart la server ca de aia a disparul editorul.
Avem un VPS. Vad ca avem 1.4 GB de loguri (access log + error log) desi avem siteul pe serverul asta de abea o luna jumate.
Folosim VestaCP si acum am vazut, el vine configurat sa faca o chestie inteligenta: cand un fisier log atinge o anumita marime, il redenumeste si il comprima ca sa ocupe cat mai putin spatiu. Ceea ce e foarte misto.
Avem 1200 GB spatiu total pe server, abea folosim 15 GB in total :D

Problema cred ca este pentru ca e selectat tabul "text" in editor. Si vad ca nu se poate schimba tab-ul. Vad o eroare in consola javascript, posibil sa fie aia de vina. Investighez eu problema asta.
 
Problema cu editorul in general este de la cache. Dezactiveaza in cloudflare si pe site, sterge cache si pluginul la nevoie, e posibil sa iti functioneze.
Daca vechiul site/domeniu este inca activ si totul functioneaza bine, doar shimbi numele la domeniu cu cel nou in wp-admin si gata.
 
Am rezolvat problema. Tema de wordpress includea o versiune de jquery care facea conflict cu versiunea jquery inclusa de wordpress.
Am gasit exact unde este inclusa libraria cu comanda de linux: grep -rnw '/wp-content/tema/' -e 'jquery.min.js'
Am sters linia care includea jquery si gata. Totul functioneaza.
Cand aveti probleme de genul verificati sa fie inclusa o singura versiune de jquery. Niciodata nu e bine sa ai doua versiuni de jquery pe aceeasi pagina.
 
Loading...
Back
Sus