Cum sa ai un castig bun cu un site fara sa mai depinzi de google.

  1. Am scris de cateva ori despre asta, in special despre Reddit.
  2. Vad o oarecare reticență, negativism din partea unor useri care nu mi se pare ok. @yepuras a expus o metoda care ar trebui sa fie apreciată pentru ca nu multi împărtășesc metode care funcționează.
  3. Chiar daca ar posta exemple tot nu v-ar ajuta cu nimic. Trebuie sa adaptați metoda la nevoile voastre. Cum spun mereu: ce merge pentru mine, nu înseamnă ca merge si pentru tine.
  4. Prima data iti construiești brandul, adica profilul si apoi te gândești la promovare.
  5. Promovarea este una indirectă, adica postezi chestii de interes in funcție de subdirector si aștepți sau speri ca userii sa iti viziteze profilul si chiar sa dea un follow.

Recomandarea mea este sa citiți cu atenție regulile la fiecare subdirector, contribuiți fara gand de promovare si veti primi up vote la comentarii și postări.
 
In primul rand multumesc Alex pentru raspuns si apoi revenind la nevoile celor care au postat pentru ca au probleme Karma .
In primul rand ar trebui sa renuntati la ideea e a posta link spre al vostru site macar cateva saptamani.
La inceput pentru a trece de 1-5 mii karma , faceti zi de zi cate un gyf pe gyfcat si postati pe un grup care va ajuta pe voi si are legatura cu gyf-ul facut.
Astfel zi de zi o sa primiti Karma si nu o sa aveti probele cu mesaje si comentarii negativiste (spam , etc).
Cei care vad ale voastre gyfuri le vor aprecia si o sa primiti Karma tot mai mult.
Dupa ce reusiti sa treceti de 1-5k Karma si o sa primiti si invitatii in grupuri mai mari incepeti la 1 gyf sa puneti link in comentariu dar continuati sa faceti cel putin un alt gyf fara link pe zi.
Cat despre watermark link in video , foto etc se aplica aceasi problema.
La inceput faceti fara si dupa ce deveniti o prsoana de incredere , Karma mare , etc puteti incepe sa puneti ce doriti.
Inca o mica mentionare , nici acum la 200k Karma eu nu pun direct link in comentariu pun genul- Sursa video HD si pe acest cuvant pun link.
 
Loading...
Back
Sus