Cum mi-am deblocat contul facebook fara ID

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Acum cateva zile prea maritul facebook a decis sa imi blocheze contul fara motiv. In general primesti un mesaj pentru motivul care a fost suspendat, dar eu nu am primit nimic. Plus din discutiile cu alte persoane vad ca in ultimul timp facebook forteaza userii sa trimita copie dupa ID, lucru care-l vad abuziv.

Chiar nu inteleg cum poate cere acest lucru cand a declarat pe fata suportul fata de actiunile NSA, iar aceste cereri de ID la conturi nu fac decat sa ajute NSA si alte organizatii gurvenamentale sau non gurvernamentale sa aiba acces la o baza de date completa.
Oricat ar promite ca datele sunt securizate nu pot crede asa ceva, mai ales din cele intamplate in ultimii 2 ani unde marile firme au avut probleme de securitate si datele la milioane de utilizatori au ajuns pe black Market.
Anul trecut a fost spart cel mai mare securizat serviciu gurvernamental American unde sunt stocate toate datele celor care traiesc in America. Pe langa adresa, nume, datele bancare include si profil psihologic, istoric financiar, preferinte, absolut tot.
Daca acesta a fost hacked, atunci facebook nu are nici o sansa.

Dar sa revin la problema mea.

Prima data mi-a cerut sa ghicesc cine sunt in pozele date pentru a dovedi daca sunt eu sau nu. Nu am reusit sa trec de asta pentru ca una din poze era cu o pisica, lucru imposibil pentru mine sa stiu a urcat asta.
Apoi timp de aproape 2 zile nu am putut face nimic, pentru ca imi dadea mesajul ca am epuizat numarul de verificari pe ora, cand eu am facut doar una.

Am vazut ca nu primesc nimic, am decis sa trec la actiune.

In loc de id am trimis o poza hard adult, care nu o pot posta aici.
Apoi mesajul de mai jos.
La 5 minute dupa ce am trimis mesajul restrictia la contul meu a fost eliminata.
Mi-a cerut sa scanez contul pentru virusi dar nu a gasit nimic.
MvpgBZJ.png

ZACxTHQ.png


Acesta este mesajul meu trimis catre facebook.


Draga Facebook,

Multumesc foarte mult pentru atentia special pe care mi-o acorzi. Chiar sunt flatat pentru atentia acordata.

Iti scriu in limba mea pentru ca sunt sigur ca cineva din staful tau va intelege ceea ce scriu, in caz ca nu, atunci se poate folosi google translate.

Pentru ca nu am ce face, ma bucur cand facebook ma pune sa imi verific contul pentru a mia oara. Viata si timpul meu este doar sa stau pe facebook sa imi verific contul.

M-am bucurat foarte mult cand a trebuit sa ghicesc ce Prieten din lista mea a postat o poza cu pisca lui.
Am peste 700 prietenii pe facebook, tu crezi ca mai stiu cum arata fiecare? Sunt prieteni cu care nu am vorbit de ani de zile, dar tu in inteligenta ta crezi ca asta e o metoda buna de a verifica daca sunt o persoana reala sau nu.

Am facebook instalat atat pe telefonul din contul meu cat si pe tableta dar nu te-ai gandit sa imi trimiti un simplu SMS pentru a confirma daca sunt eu sau nu, ci ai decis sa ma pui sa ghicesc cine dracu este in Poza X.

Chiar nu inteleg motivul pentru care mi-ai blocat contul si pentru ce ai nevoie de o copie la ID meu. Nu esti institutie de stat, daca ma gandesc bine nici guvernul Uk sau cel Romanesc pe site-urile sale oficiale nu mi-au cerut o poza dupa ID meu.

Asa ca te rog respectuos sa scoti restrictia la contul meu, pentru ca o copie dupa ID nu vei primi niciodata.

Daca vrei iti dau parola mea si nu vei reusi sa te loghezi in contul meu, asta sa vezi ca nnu am nevoie de amarata ta de verificare care poate fi hacked foarte repede de orice copil.


Vad zi de zi sute sau mii de conturi facebook fake care fac spam si nu sunt sanctionate. Desigur ca imi vei spune ca faci tot posibilul sa mentii curat facebook-ul, dar pe mine nu ma intereseaza acest lucru. Este pur si simplu problema ta si nu a mea.

Si cred ca ar trebui sa iti ai multumesc ca imi permiti sa fiu sclavul tau zi de zi, asa cum sunt milioane de oamenii.

Te-am ajutat sa traduci platforma, raportez tot timpul cand vad ceva care nu ar trebui sa fie pe facebook, nu fac spam, dar tot sunt 'Tras pe Dreapta' de tine.

Acum ceva timp am raportat cateva conturi care postau filme porno explicite dar se are ca nu te-a interesat sa blochezi acele conturi, care incalcau grav regulile de connduita, dar te-ai gandit sa imi restrictionezi mie accesul.

Daca asta este cu adevarat politica facebook sa TRAGA in persoanele care aloca din timpul lor pentru a va ajuta, cand altii abuzeaza fara sa fie trasi la raspundere, atunci mai bine ma lipsesc de facebook.
Chiar daca asta inseamna sa pierd paginile si continutul de pe contul meu la care am muncit foarte mult.


Cu Respect si Multumiri

Alex Hardy Oficial.


Acum am acces a facebook si o sa vad cat duureaza. Am mai primit doua mesaje de la fecebook dupa asta unde imi spunea ca poza la ID trimisa nu corespunde cu numele meu, etc, etc. Le-am ignorat si asa voi face cu toate care vin.

 
e bine de stiut, dar de poza nu ne-ai spus daca erai tu in ea ori nu?
Era o poza super Hardcore luata de pe google pe termenul Harcore Porn. Cred ca iti imaginezi cam ce era. Am ales ce era mai extra, hardcore, etc.
Eu nu le trimit nimic in care sa apara fata mea de ingeras. :D
 
Am uitat sa specific ca desi am acces la cont acum, tot mai sunt restrictions. Acum am vrut sa postez un comentariu legat de Romania vs spania si mi-a dat mesajul din poza. Chiar si PE paginile care le detin tot asa imi spune.Screenshot_2016-03-27-19-00-33.png
 
problema nu vine neaparat de la fb, mai degraba tin sa cred ca ai prieteni care ti-au raportat contul sau postarile...

interesant ca ti-au deblocat contul fara id, am patit si eu ca tine le-am explicat ca este un abuz si nu ca nu au dreptul sa-mi ceara asa ceva insa degeaba... in final am acoperit ce era important si m-am conformat de atunci nu am mai avut probleme
 
Nu are cine sa imi raporteze contul pentru ca nu postez aproape nimic pe el. Problema nu este doar la mine ci la foarte multi unde facebook obliga userii sa trimita poza dupa ID.
 
am si eu un cont pe care desi ma pot loga nu pot posta de mai bine de 5 ani , deci nu mai cautati logica , pentru ca nu cred ca exista
 
imi cer scuze pentru eroare ...
acesta e mesajul :
''
Te rugăm să-ți schimbi numele

Se pare că numele din contul tău Facebook nu este numele pe care îl folosești în viața de zi cu zi. Le cerem tuturor utilizatorilor să-și folosească numele din viața reală, pentru ca prietenii lor să știe cu cine iau legătura.
Ce nume sunt permise pe Facebook?
Dacă acesta este numele după care ești cunoscut în viața de zi cu zi, vrem să te ajutăm pentru a-l confirma. Apoi, te vom ruga să ne trimiți un document care apare în lista noastră de documente de identitate, în care este menționat numele pe care vrei să-l folosești pe Facebook.
''
 
imi cer scuze pentru eroare ...
acesta e mesajul :
''
Te rugăm să-ți schimbi numele

Se pare că numele din contul tău Facebook nu este numele pe care îl folosești în viața de zi cu zi. Le cerem tuturor utilizatorilor să-și folosească numele din viața reală, pentru ca prietenii lor să știe cu cine iau legătura.
Ce nume sunt permise pe Facebook?
Dacă acesta este numele după care ești cunoscut în viața de zi cu zi, vrem să te ajutăm pentru a-l confirma. Apoi, te vom ruga să ne trimiți un document care apare în lista noastră de documente de identitate, în care este menționat numele pe care vrei să-l folosești pe Facebook.
''
Te-a raportat Cineva pt nume fals, asta nu e blocare ci doar avertisment.poti accesa facebook in continuare dar tre sa pui alt nume sa scoti avertizarea sau sa trimiti poza cu Document sa confirmi si sa il
Pastrezi pe acelasi
 
Loading...
Back
Sus