Cum iti bati joc de scameri

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Nu stiu cum este situatia in Romania, dar aici primesti zilnic telefoane de la scameri care incerca sa faca rost de datele de card sau la contul bancar.
Daca aveti un card fara bani si vreti sa va bateti joc de acestia, ii dati codul pin invers.
Exemplu:
Pinul real este: 1234 tu ii dai 4321.
Dupa ce iti cloneaza cardul acestia vor merge la banca sa scoata banii. Imediat ce baga pinul, sistemul anunta politia si acestia ajung la bancomat. Plus cu noile sisteme de securitate banca va face automat poza la cel care incearca sa scoata banii.

In acest fel scamerul este prins de politie.

:D
 
Nu știu dacă razi sau vorbești serios
Vorbesc foarte serios.
Mergi la banca si pune pinul invers sa vezi ce se intampla. Vei intra in cont, poti scoate bani, doar ca apare si politia.
Regula asta este facuta pentru cei care sunt amenintati in fata la bancomat sa scoata bani si nu pot striga dupa ajutor. sa ca bagi pinul invers si banca stie ca esti sub amenintare.
Eu am pinul 1991
Atunci ... ai grija. :D
 
nteresant, Este scris oficial undeva?
Este sa spunem o regula nescrisa. Nu stiu un link sau ceva de gen. Poti cauta pe google mai multe info sau testa personal la banca sa vezi.
 
E din categoria "anul asta decembrie are 5 duminici, acest lucru se întâmplă la 800 de ani. Trimite mai departe și vei avea un sac de bain". Hoax clar. E bun doar pentru ca interacționează lumea cu postarea... La fel ca și alea cu cardul de sănătate. Și se duceau oamenii săracii sa scoată bani de pe el....
 
Am auzit si eu de aceasta metoda acum 2-3 ani si bineinteles ca mi s-a parut o abureala. In pimul rand oricand poti baga codul gresit scriindul invers sau poate codul este ca in cazul lui @Peter Pony .
Dar curiozitatea m-a impins sa incerc ca na... ce se poate intampla? si ce sa vezi? "6 gabori 2 dube 8 roti..."

Glumesc, nu se intampla absolut nimic. Nu stiu care iti este planul @AlexH dar nu cred ca tu crezi in asta... sa fim seriosi... cred ca incercai din curiozitate si tu metoda pana acum ;)
Intradevar conceptul exista si este brevetat, insa in prezent nu este folosit in nici un bancomat conform Wikipedia> https://en.wikipedia.org/wiki/ATM_SafetyPIN_software
 
Asta e faza ca eu am testat in spania si a venit politia la bancomat. Era chiar sa iau amenda ca am folosit metoda fara sa fiu in pericol. Cred ca prin 2009 am incercat metoda.
 
Loading...
Back
Sus