Scam Credit Pentru Diaspora

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Desi facebook spune ca are reguli stricte in privinta asta, se pare ca ii doare undeva daca oamenii sunt inselati.
De retinut ca nu am fost inselat de acesta firma si postez aici pentru ca oferta lor este inselatorie curata care te baga inrtr-o gaura mai mare decat esti acum.
Pentru 2000£ luate de la ei, platesti inapoi aproape 6000£. Nu platesti aceasta suma inapoi nici daca ai cel mai naspa score credit.

Daca vrei sa imprumuti maximul oferit de ei, adica 7500£ va trebui sa platesti inapoi 19032£. Iar daca te pune sfantul sa-l ei pe maximul de luni (60), atunci vei plati inapoi suma de 42180£, adica 34680£ in plus.

Aveti grija la astfel de oferte de credit.
Credit Pentru Diaspora.png Credit Pentru Diaspora2.png
 
Unde e scam-ul?
Daca omul nu este atent si nu intelege cum functioneaza va ajunge sa intre intr-o gaura mai mare decat cea in care este acum.
 
Daca omul nu este atent si nu intelege cum functioneaza va ajunge sa intre intr-o gaura mai mare decat cea in care este acum.
Din cunostintele mele scam inseamna frauda, incercare de pacalire sau mai pe romaneste teapa.
TOATE IFN-urile au dobanzi foarte mari. Asta e modelul lor de bussines.
Sa le cataloghezi pe acestea tepare pentru faptul ca acorda imprumuturi cu dobanzi mari (te obliga cineva sa apelezi la ei?) mi se pare tendentios si condamnabil.

PS: daca eu prestez un serviciu cu 50 euro/ora si altul cu 3 euro/ora inseamna ca sunt scamer?
 
PS: daca eu prestez un serviciu cu 50 euro/ora si altul cu 3 euro/ora inseamna ca eu sunt scamer?
Vezi ca incurci treburile aici. Nu este un exemplu care te ajuta prea mult.

TOATE IFN-urile au dobanzi foarte mari. Asta e modelul lor de bussines.
Asa este dar nici asa. Tu crezi ca este normal pentru niste amarati de 2000£ sa platesti inapoi 6000, fara nici macar o perioda de gratie?
Plus ai intra sa vezi ca de fapt nu este doar 2 acte ci mai multe.
Din cunostintele mele scam inseamna frauda, incercare de pacalire sau mai pe romaneste teapa.
Pai si asta de mai sus ce este?
 
Pai si asta de mai sus ce este?

@AlexH eu vorbesc din perspectiva unui fost manager local al unei astfel de companii.
E drept ca la vremea aia focusul era mai mult pe leasing-uri, asigurari de viata, locuinte si rca si mai putin pe imprumuturi personale, dar parerile mele raman totusi valide.

Ce nu vreti voi sa intelegeti e ca in momentul de fata totul e un bussines. Nicio firma nu are interesul sa faca acte de binefacere.
Daca nu ar fi fost cerere pentru astfel de servicii, firme ca Provident, iCredit, Credius, Zaplo, Smile, Viva. Cetelem etc (sunt peste 100) nu ar avea activitate, nu? Piata ifn-urilor in romania este de, atentie, peste 10 miliarde lei.

Acum o sa iti zic cateva lucruri despre aceste ifn-uri (institutie financiara nebancara) pe care multi dintre voi sunt sigur ca nu le stiati.
Suma minima pentru a deschide un ifn (care trebuie sa urmeze o gramada de reguli ale bnr) e de vreo 2-300k euro. Ca ifn-ul sa poate acorda si credite ipotecare trebuie sa aiba un capital de peste 3 milioane euro. Nu mai stiu sumele exacte si mi-e lene sa caut. Dar cam astea sunt.

Diferenta majora dintre o banca si un ifn este ca acestea din urma nu pot face depozite de la populatie. Adica nu pot lua bani de la populatie carora sa le ofere o dobanda si sa ii imprumute altor oameni cu o dobanda mai mare. Banca practic face doar o intermediere (ia banii dintr-o parte si ii da in alta parte adaugandu-si comisionul) pe cand un ifn imprumuta DOAR banii actionarilor.

Creditele la IFN-uri sunat mai scumpe deoarece conditiile de acordare a creditelor sunt mult mai lejere decat la banci (acte mai putine, termen scurt de acordare a banilor etc) asta inseamnamd mult mai multe riscuri. Iar atunci cand iti asumi riscuri e normal ca profitul sa fie mai mare, nu? Cat de mare? Pai cam cat vrea muschiul tau, ca doar sunt banii tai, nu?
Aceasta dobanda trebuie sa iti acopere salarii, chirii, masini, reclama etc + PROFIT.

In general la ifn-uri ajung persoanele care nu se incadreaza la imprumuturile oferite de banci. Tot la ifn-uri apeleaza foarte multe firme. Cred ca stiti foarte bine ca e foarte greu sa iei un credit cu o firma noua. Numarul restantierilor la ifn-uri e mult mai mare decat la banci din cauza conditiilor mai lejere si verificarea mai precara. Ca idee cand eram in bransa noi respingeam mai mult de 80% din cereri.

In momentul de fata toate iti arata foarte clar ce rata ai de platit (fata de banci aici nu sunt alte comisioane).
Deci unde e teapa? Despre ce scam vorbesti?
 
Ultima editare:
Deci unde e teapa? Despre ce scam vorbesti?
Nu am starea necesara sa iti raspund in acest moment. Din punctul meu de vedere este o inselatorie curata si profita de saracii oameni care sunt in belea.
Daca tu crezi ca este corect cat cer inapoi, atunci te rog sa faci imprumut.
Uite in uk aceleasi institutii nebancare cat iti cer inapoi pentru un BAD SCore Credit, care inseamna foarte naspa aici. Acestea sunt doar doua si poti cauta singur sa vezi alte exemple.
Inca aici e si mai usor. Completezi formularul si la final stii daca il primesti sau nu. In cel mai rau caz la un BAD Credit Score platesti cu 1-2k in plus, dar nu atat de mult cat cer cei de mai sus.
loan.png loan1.png
 
Asa cum spune si alex este o inselatorie incearca sa profite de saraci oameni care au nevoie de un imprumut.
 
Daca tu crezi ca este corect cat cer inapoi, atunci te rog sa faci imprumut.
Piata libera functioneaza in functie de cerere si oferta. Un produs valoreaza exact atat cat e cineva dispus sa plateasca pe el.
Daca eu am nevoie de un produs si considera ca merita pretul lui din momentul acela il cumpar. Daca nu, nu.


Ce am inteles eu e ca argumentarea nu e punctul tau forte.
Din punctul tau de vedere faptul ca exista un produs similar mai ieftin inseamna ca e scam. Tristut.
 
Ultima editare:
Loading...
Back
Sus