Oferta Conturi Instagram custom cu urmăritori reali

Nicolae P.

Instagram Social Manager
Registered
Full Member
Ai nevoie de un cont de Instagram cu urmăritori reali, români sau poate vorbitori de engleza?
Ei bine eu te pot ajuta!

Vând conturi Instagram custom cu urmăritori reali. Exact câți urmăritori vrei sa ai! Pe nișă pe care o dorești!

Alegi nișă și îmi spui câți urmăritori vrei să aibă contul. Apoi eu voi crea contul pentru tine și voi incepe sa îl cresc. Voi face totul manual, fara boti, softuri etc, voi folosi IP mobil 4G real și voi interacționa cu urmăritorii! Totul manual!

Preț : 175$ minim 500 urmaritori pe luna depinde de dificultatea nișei.

Nu vei găsi un preț mai bun pentru astfel de conturi crescute manual!

Locurile disponibile sunt limitate din cauza faptului că fac totul manual, dar te poți înscrie pe lista de așteptare și când se va elibera un loc voi incepe sa lucrez la contul tau!

Țineți cont că va dura pentru a creste un cont, iar în primele 2 săptămâni voi face puține acțiuni în cont!
 
Ultima editare:
Pentru membrii vechi și de încredere și forumului la predarea contului sau la alegerea cumpărătorului. Pentru membri mai noi se va platii o mica parte la început!
 
Daca am un cont de Instagram asociat unei afaceri, poți aplica oferta pentru urmăritori din Romania? Este vorba despre un magazin online cu vânzare în România.
 
Daca am un cont de Instagram asociat unei afaceri, poți aplica oferta pentru urmăritori din Romania? Este vorba despre un magazin online cu vânzare în România.
Da pot targheta urmăritori din Romania. Dar din cate înțeleg ai deja un cont și vrei sa îl crești? Trimite-mi un PM cu mai multe detalii
 
Loading...
Back
Sus