Continutul piratat va fi mai greu de gasit de la 1 iunie

Marian97

Member
Registered
Conţinutul piratat se găseşte la tot pasul în mediul online, astfel Google împreună cu alte motoare de căutare vor să adopte un "cod voluntar anti-piraterie", acest cod va fi anul acesta implementat pe mai multe motoare de căutare printre care şi Google de la 1 iunie.

Motion Picture Association of America (MPAA) şi-a exprimat foarte mult timp dezamăgirea faţă de Google cu privire la cum sortează rezultatele căutării cu privire la divertismentul online, critică faptul că nu a existat până acum un mod de a combate pirateria cu privire la divertisment, în special la filme, ştim foarte bine cum stă treaba cu filmele online.

Şi nu doar această companie Americană critică Google şi alte motoare de căutare, ci şi alte companii, acestea sunt de părere că exact faptul că aceste motoare de căutare lasă conţinutul piratat "la vedere", face ca să apară mai multe căi de piratare, mai multe site-uri de filme, etc.

Nu ştim sigur în ce direcţie se va îndrepta Google, şi dacă acest lucru va însemna sfârşitul site-urilor de filme din România. Voi ce credeţi?
SURSA: Stiri it | Betit.ro
 
Nu cred ca va avea impact asupra websiteurilor, garantat cineva se va gasii sa faca un portal care va conecta toate siteurile piratate.
 
Tot timpul cand apare ceva bun, va aparea si ceva rau !
 
Loading...
Back
Sus