Cod php extragere imagini din sql

Cotos Alexandru

Active Member
Registered
Full Member
Buna seara, in baza de date adaug asa :
in tabelul poze am strucutra id,titlu,poze,data_add
in "poze" adaug pozele asa :
[/URL]

As vrea un cod care sa imi extraga din "poze"
si sa-mi afiseze imaginile pe site asa
<img src="https://img1.com/asdaa.jpg"/><img src="https://img2.com/asdaa.jpg"/>etc

si un cod care sa verifice ID x cate poze se gaseste acolo sa numere virgulele presupun :-?

Daca nu e cineva dispus sa ajute gratis, sunt dispus sa platesc pentru cod !
 

Susp3kt

Web Designer
Registered
Full Member
Freelancer
Web Designer
Poti sa pui o poza exact din phpmyadmin la tabelul poze?

Img1.jpg, img2.jpg, img3.jpg este un singur string salvat in db? Sau fiecare imagine este salvata separat in db?
 

Deucalion

Cinema
Registered
Full Member
Cred ca asta te ajuta.

PHP:
$titleme = $sql["poze"];
$seoname = preg_replace("/\s[\s]+/",",",$titleme);
$seoname = preg_replace("/[\s\W]+/",",",$seoname);
$seoname = preg_replace("/^[\-]+/","",$seoname);
$seoname = preg_replace("/[\-]+$/","",$seoname);
$seoname = explode(",",$seoname);
foreach($seoname as $val) {
$val = str_replace(",","",$val);
$val = trim($val);
if(strlen($val)>0) {
echo "<img src=\"".$val."\" /> ";
}}
 

Susp3kt

Web Designer
Registered
Full Member
Freelancer
Web Designer
Cred ca asta te ajuta.

PHP:
$titleme = $val;
$seoname = preg_replace("/\s[\s]+/",",",$titleme);
$seoname = preg_replace("/[\s\W]+/",",",$seoname);
$seoname = preg_replace("/^[\-]+/","",$seoname);
$seoname = preg_replace("/[\-]+$/","",$seoname);
$seoname = explode(",",$seoname);
foreach($seoname as $val) {
$val = str_replace(",","",$val);
$val = trim($val);
if(strlen($val)>0) {
echo "<img src=\"".$val."\" /> ";
}}
Nu are nici o legatura codul postat de tine cu ce are el nevoie.

S-a rezolvat pe privat. Pentru split se foloseste functia explode din php.

Exemplu:
PHP:
<?php

$poze_din_db = "http://domain.tld/poza1.jpg|http://domain.tld/poza2.jpg|http://domain.tld/poza3.jpg|http://domain.tld/poza4.jpg|";
$split_poze = explode("|", $poze_din_db);

foreach($split_poze as $poza) {
     echo $poza . "<br />"; 
   
}

?>
 

Deucalion

Cinema
Registered
Full Member
Nu are nici o legatura codul postat de tine cu ce are el nevoie.

S-a rezolvat pe privat. Pentru split se foloseste functia explode din php.

Exemplu:
PHP:
<?php

$poze_din_db = "http://domain.tld/poza1.jpg|http://domain.tld/poza2.jpg|http://domain.tld/poza3.jpg|http://domain.tld/poza4.jpg|";
$split_poze = explode("|", $poze_din_db);

foreach($split_poze as $poza) {
     echo $poza . "<br />";
  
}

?>
Super, ma bucur! Codul meu a fost preluat din ce aveam prin pc. Codul meu fata de al tau are ceva in plus care daca le elimini, ramane fix ce ai postat tu.
 

Reclama

Topicuri Recomandate

  1. Platforma CPL Romania

Stiri Monezi Virtuale

Reducere pentru Vacanta

Loading...
Sus