Scam Cineva face live pe contul tau de facebook fara ca tu sa stii

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Astazi am cautat acele live pe facebook cu chestii sexy soft sau chiar hard pentru a vedea care e treaba. Aveam eu o banuiala si voiam sa vad daca este adevarat.
Asa ca am contactat mai multe persoane care faceau live pe unele grupuri cu video sexy si link cpa in descriere.

Banuiala mea era ca persoanele care fac acel live nu stiu de acest lucru, iar dupa ce am discutat cu fiecare in parte (11 persoane), asa era, nici nu aveau habar ca sunt live.
Cum este posibil asa ceva?

Pai cred ca problema se afla la acele app la care dai acces si site-urile de teste online de care lumea este inebunita. Acestia au aplicatii bune care au acces total la cont sau fura tokenul care le permite sa administreze contul vostru de la distanta.
Am vazut ca aceste live nu se fac pe profilul la user ci pe grupuri mari si in acest fel userul nu isi da seama.

Unul din llive avea cam 1.5k persoane care se uitau si dupa ce s-a terminat avea 85k vizionari. Daca luam un calcul simplu 85k x 1% care da click pe link x 1% care face actiunea cpa x 3 euro = face cam 25 euro si asta in 15 minute de live. Tare nu?

Pentru a opri acest lucru puteti urma pasii de mai jos, dar nu sunt 100% sigur ca va functiona si va opri pe cei care fac live in locul vostru.

1. accesati https://www.facebook.com/settings?tab=applications si stergeti toate app de teste sau ceva de gen
2. accesati https://www.facebook.com/settings?tab=security&section=sessions&view si vedeti locatiile de unde au fost login la cont, activati notificarea de login sau acces la cont si ce mai scrie pe acolo
3. schimbati parola

Sper sa va ajute si daca ati avut probleme de gen, postati mai jos.
 
Loading...
Back
Sus