Cea mai buna agentie de turism

1. Pare mai mult ca backlink decat ca recomandare. Cel putin asa vad eu.
2. Eu nu folosesc agenti de voiaj cand calatoresc. Fac totul singur si ies mai bine. Cel putin la final daca nu iese bine nu pot da vina pe nimeni in afara de mine. :D
3. Costul la o agentie de voiaj este in general cu cel putin 30-50% mai mare decat daca faci singur. Cu acest plus de bani ma pot distra mai bine. :D
 
E reclamă mascată directa. Întrebarea de la final e vrajeala. Oricum, răspunsul booking dot com
 
De pe booking cumpar mereu cazare. Mereu gasesc super preturi
eu pentru cazare in 99% din cazuri folosesc airbnb (click pe link meu sa primesit 30 euro credit la cazare :D) unde gasesc super preturi si exact ce imi place. Am inchiriat apartament in punctul zero al madridului cu 50 euro pe zi si super misto. Un hotel in aceiasi zona sub 150 euro camera nu gaseama.
 
Nu mereu sunt preturi mai bune separat decat cu agentia. Depinde de moment, de disponibilitate etc
De ex, Lidl Tour oferea anul trecut cu 350 euro, 7 zile - all inclusiv + avion + transfer aeroport-hotel undeva la plaja pe laga Barcelona(nu mai situ exact dar erau vreo 50km pana in Barcelona). Chiar am cautat pe booking cazare si bilet de avion si nu imi dadea nimic la pretul ala. In plus in aceeasi bani aveai si o excursie de 1 zi Barcelona-Hotel si obiective cu ghid in romana. Deci sfatul meu e sa nu ziceti PA din start la agentii ca nu e jecmaneala pe fata. Depinde de tine sa compari/analizezi etc :)
 
O sa ma injurati ca o sa va contrazic :))) dar cred ca topicul e pentru posturi nicidecum pentru backlink sau reclama! Christiantour chiar nu are nevoie de vreo reclama sau backlink acum pe bune ,am fost in 4 vacante cu ei personal,Dubai,Croatia,Grecia,Antalya.Preturile sunt foarte ok si au ghizi foarte de treaba si de gasca.Personal daca mi-ar cere cineva vreo recomandare pe ei i-as recomanda si eu ca agentie.Sunt nr 1pentru mine!
 
Pentru cei interesati de o agentie de turism profi, recomand cu toata caldura https://christiantour.ro/
Calatoresc cu aceasta agentie de aproximativ 10 ani si pot sa spun ca sunt pe deplin multumit

Voi cu ce alte agentii ati mai calatorit? :-?
Chiar seamana a backlink si cred ca stiu de ce.... Pentru ca CristianTour e o agentie de kkt.
Acus 3-4 ani am fost la agentia de la mine din oras. Am luat bilete spre Grecia etc.... Si cum mai toate agentiile din afara oraselor mari lucra cu alte agenti.
Bun ne pornim la drum ...ajungem in Bucuresti unde ne asteapta langa Gara de Nord autocarul de la Cristiantour. Toate bune si frumoase pana ajungem in Grecia pe insula. Cand au inceput sa ne distribuie toate bune. Cand am ajuns la vila noastra sa auzim ca respectivi au inchis ( am fost prin septembrie ) . Ne cauta alta cazare . Am prins o vila chiar la malul marii , perfecta. De aici au inceput toate.
Vine "patrocle" ( ghidu din Grecia de la cristiantour) ne vrajeste ca se fac excursii etc si care doreste sa ii zice sa ne scrie pe lista. Trece o zi... doua nu mai vine asta. A treia zi vine si zice ca s-a anulat ca nu au fost oameni. A 4 zi vin niste turisti cu care am fost pe autocar , dar cazati in alta parte si ne intreaba de ce nu am mers si noi ca ei au fost ieri in turu insulei ( pana la urma s-a organizat dar ascuns) . Nu a fost stres ca impreuna cu un alt cuplu ne-am facut noi "mica excursie fara ei".
Se termina vacanta ... Mergem catre casa.... Ajungem in Bucuresti, aceeasi zona Gara de Nord.... peste drum Cristiantour..
Asteptam autocaru..... Si asteptam....si asteptam.... Altii deja se urcasera in autocare si plecasera . Noi inca adteptam...... Dupa 2 ore ce sa vezi ne vine Autocaru ( o duba de 16 persoane ) . Toti am ramas masca . Scandal etc etc ...... Pana la urma am zis ca le bagam P..... I.. G.... Si mergem. Dar.... Ce sa vezi . Pe cand sa ne bagam bagajele vedem ca microbuzul era plin de baxuri de pliante de pubicitate. Si i-a ghiciti de la cine? Normal kktCristiantour. Dupa inca o ora de scandal ne-am urcat toti in microbuz cu bagajele la picioare... Nici loc sa iti misti un deget.
Faza: ii mai si ziceam la zabalosu ala de sofer sa traga dracului pe dreapta ca am amortit toti si el ce face ... Isi aprinde tigara si zice ca are programu lui de oprire etc... Atunci i s-a pus capac si a ajuns marioneta noastra.
Sfarsit.
De DA nu recomand CristianTour sub nici o forma.

Acuma da eu recomand agentiile mai ales ca daca faci rezervari de acuma pentru la anu in vara sunt preturi de nimica . (Dar atentie la agentui ,nu cristiantour). Plus te scapa de multe batai de cap. Parerea mea.
Acuma fiecare face cum vrea.

PS: sper va placut povestea mea. Abia am asteptat momentu asta sa ii dau Calificativu -100000 acestei agentii de tot rasul.
 
Chiar seamana a backlink si cred ca stiu de ce.... Pentru ca CristianTour e o agentie de kkt.
Trista poveste..:))) dar totusi sa zici ca o agentie cu vechime in spate care are campani televizate de zeci de mii de euro plus siteul mai non stop pe adwords are nevoie de backlink e trist :))))da cum zicea @AlexH ca o recomandare poate dar totusi tin sa cred ca postul a fost facut pentru posturi la numar avand in vedere ca userul e nou si din ce vad forteaza cele 50 de posturi pentru a posta in MarketPlace banuiesc.
 
Ultima editare:
Loading...
Back
Sus