Ce ati folosit si ati recomanda cu incredere?

Marcous

Active Member
Registered
Full Member
Poate sa devina un topic in sine, unde sa se posteze intrebari sau recenzii dupa ce ati folosit cu succes un tool/resursa/etc, practic orice, atat timp cat este verificat de voi inainte.

Intrebarea mea de acum este: ce ati recomanda sa folosesc pt a automatiza actiunile de follow/unfollow pe un cont de Instagram?

Manual deja imi e greu, caci am si atins limita de 7k la follow date, si acum trebuie sa dau unfollow masiv.

Si sa stau sa astept 15-20 secunde, cum se recomanda, dupa fiecare unfollow, sa nu depasesc 20 pe ora, etc, manual, mi-ar lua o gramada de timp.

Asadar, recomandati cu incredere ceva care m-ar putea ajuta?

Multumesc.
 
: ce ati recomanda sa folosesc pentru a automatiza actiunile de follow/unfollow pe un cont de Instagram?
Nici un program sau tool.
Recomand:
Coderi
@Naruto9
@Susp3kt

Hosting
Online.net
Oneprovider

Script

Vacanta
 
Alex, mersi de raspuns in primul rand, dar nu prea am inteles la ce te referi exact.
Cred că se refera să eviți boții arhicunoscuți și să folosești ceva privat.

În ultimul timp Instagram detectează softurile folosite de zeci de persoane, lasă urme evidente. Așa că plătești un coder care știe să îți facă ce ii ceri și îl folosești doar tu. Dar va costa de la 1-2k euro în sus. Cel puțin atât am platit eu.

Cât despre a încerca să crești un cont manual, este mult de lucru. Ai zis că ai ajuns la 7k urmăriți. Consider că ai făcut o mare greșeală. Eu am câteva conturi ce le cresc manual și niciodată nu depășesc 200 de urmăriți, cu rație de followback de 50-60% urmărind doar 60-70 pe zi merge excelent!
 
Alex, mersi de raspuns in primul rand, dar nu prea am inteles la ce te referi exact.
Eu am inteles ca doresti sa sti sau sa postam recomandari despre lucruri testate de noi, oameni care am lucrat din orice domeniu.
Daca voiai doar despre Social Marketing, atunci per genenal recomandarea mea este sa nu folosesti nimic. Mai devreme sau mai tarziu iti va **** toata munca.
Daca ai buget mare atunci poti folosi sisteme/ platforme de renume, insa aici imi aduc aminte de un tweet in care unul intreba pe google cate cuvinte sa aiba un articol pe homepage pentru a ajunge pe primele locuri in google.
Cei de la google chiar au raspuns:
Nimeni de la gooogle nu sta sa numere cuvintele, pune si scrie pentru audienta ta si cu asta cred ca am zis totul, daca intelegi la ce ma refer.
 
Loading...
Back
Sus