Ce ai alege: o prostituata sau o virgină???

nu cred ca ti-ar prea place sa stai cu o prostituata...(vorba aia isi baga toti ---- in ea) bine inteles dupa nu mai e asa..dar totusi ...
Dar daca nu te intereseaza acest lucru eu as alegeo pe care imi satisface aspectul vizual mai mult..si desigur cea care are un comportament mai ok
 
E aiurea intrebarea :) Eu am ales femeia cu care ma inteleg, ma completez si tragem in aceasi directie impreuna! Pana la urma nu conteaza trecutul unei persoane pe care o alegi sa iti devina jumatate din viata! Acum sa ma scuzati la limbaj insa la noi in Romania mentalitatea oamenilor e limitata rau de tot... Am vazut ca si fetele ce fac videochat sunt etichetate curve, panarame, parasute si saracele nici nu au contact sexual cu persoane straine. Nu vreau sa intru prea mult in amanunte, insa daca s-ar vedea in Romania femeile rupte de bete prin cluburi, ar exploda tara de curve, panarame si prostituate :)
 
Clar prostituata. Din moment ce pui intrebarea in acest fel, se refera la partea sexuala a relatiei. Cu o virgina trebuie sa o iei de la zero, sa o inveti ce sa faca. Pentru unii poate fi mai fain cu o virgina, doar pentru ca e o fantezie, dar pentru "long term" nu e ciorba buna. Pe partea celalta o prostituata chiar daca a prins de toate pentru toti, are experienta, stie ce si cum sa faca. Pentru unii e clar ca sunt dezgustati sa se insoare cu o prostituata, dar in schimb se duc la ele (hehe) ... Barbatii nu se gandesc ca si ei la randul lor au trecut prin alte paturi ca si prostituatele. Intrebarea e si vice versa pentru femei, imi imaginez ca toate ar alege un gigolo care sa le intoarca pe toate partile decat un virgin care sa nu stie ce sa faca.
PAREREA MEA.

EDIT: am avut o relatie de 3 ani cu o virgina, o relatie frumoasa si sincera, si intotdeauna mi-a tot spus ca era curioasa cum ar fi cu altcineva, o alta experienta, pentru ca ce avea cu mine nu avea termen de comparatie. Ne-am despartit din cu totul alte motive dar vreau sa zic ca am trecut prin asa ceva, si stiu de ce clar as alege prostituata...
 
Ultima editare:
Intrebarea este prostituata si curva e una si aceias, pentru tine ?
---------------------------------
CA UN RASPUNS LA INTREBARE :
Probabil ar trebuie sa ii oferi sansa de a cunoaste si prostituata, sa vezi care sunt imprejurarile care au dus la decizia ei, cele mai multe sunt exploatate sau pur si simplu impinse de situatia finaciara de acasa si multe lipsuri.
--------------------------
O virgina e buna pana o futi, ea poate deveni o curva dupa ce da de gustul pulii !
--------------------------

Pentru mine e o diferenta intre prostituata si curva . Prostituata poate avea motivele ei sa faca asta , iar curva aia e aia fara scrupule, care cauta **** si isi bate joc de barbat..
 
Eu mereu as alege o prostituata si nu o virgină.
Daca vrea cineva sa se certe cu mine fara motiv, atunci sa spui ceva rau de prostituate.
Cum sa spus mai sus, nu știi niciodată motivul pentru care o face si aici voi da un exemplu.
Cand eram in iasi am cunoscut multe dar ma voi referi la una.
Era studentă si la final de săptămână o facea pe bani. Desigur ca multi o blamau pentru ce facea, cand multe altele o faceau pe gratis sa spun asa si cu multi, adica curva curata.
Într-o discuție cu ea mi-a spus:
Alex pai ce alegere am???
Sa fiu "corecta" si sa muncesc la hala centrală sau la iulius mall pe juma de norma care nu imi acopera nici macar chiria la camin sau sa merg la final de săptămână cu 1-3 clienti si sa fac dublu fata de cat sunt platita la cele doua firme.
Venea dintr-un sat mic so foarte sarac si pentru a înțelege situația, cand mergea acasa la părinți avea mai multi bani in buzunar decat cand pleca, asa cum se întâmplă normal.
Tot ea imi spunea:
Alex am de ales, fie fac orice este posibil sa termin facultatea si apoi sa găsesc un job bun, fie merg acasa pentru ca altfel nu imi permit sa raman aici. Si acasa daca merg, in final ma voi căsători cu unul de acolo care in final va ajunge un bețiv, apoi bataie, copii, iar bătaie si adio totul.
Vorba celor de la bug mafia: la final doar campionii se întâlnesc si nimeni nu te va întreba cum ai reușit insa daca renunti, toti vor rade de tine.
Cu virginele stiu din experiența multora care mai devreme sau mai târziu aceasta va insela. Si nu pentru ca este o curva ci din pura curiozitate.
Mai ales daca are pe langa ea prietene care și-au "trăit viața" ei apoi se lauda cum o are x sau y.
 
Putin offtopic dar am simtit sa o spun. In momentul de fata sunt intr-o relatie cu o fotsa virgina ( eu fiind primul, de aia fosta ) si sincer, topicul asta ma sperie.:))) Mai ales faza cu virginele care mereu inseala.:))
 
Putin offtopic dar am simtit sa o spun. In momentul de fata sunt intr-o relatie cu o fotsa virgina ( eu fiind primul, de aia fosta ) si sincer, topicul asta ma sperie.:))) Mai ales faza cu virginele care mereu inseala.:))
Nu e o situatie obligatorie, probabil si discutiile cu tine sau mai bine zis lipsa discutiilor despre sex o vor face si mai curioasa ! :p asa ca ai tot timpul sa schimbi ceva in relatia ta :p
la fel cum tu ca barbat e posibil sa fii trimis in bratele atei femei din cauza celei de acasa, la fel e si in cazul lor !
 
Bafta mea ca am ceva experienta si sunt, cred eu, omul care mereu ii spune ca este normal sa-mi spuna cand sau daca ceva nu-i place in relatia noastra, pentru ca doar asa putem rezolva. Vad eu ce surprize vor fi pe viitor. Oricum, ai dreptate, nu este ceva obligatoriu. Sunt relatii cu ambii parteneri foarte experimentati si nu conteaza cand sunt cu alte persoane in pat. Dar asa este mintea umana, parca simti o presiune anume cand te regasesti intr-o situatie de genul.

Ca sa raspund si eu la intrebare, prefer virgina si nu pentru ca sunt in situatia asta. Dar cred ca amandoi avem destul material de unde sa ne inspiram.:)))
 
Putin offtopic dar am simtit sa o spun. In momentul de fata sunt intr-o relatie cu o fotsa virgina
Stii ce spun eu mereu: Daca se aplica la mine, nu înseamnă ca se va aplica si la tine.
Depinde si de noroc care il ai, insa uneori nu e vina nimănui, ci a curiozități, care odata intrata nu o poti scoate afara.
Mai ales daca nu esti "deschis" la chestii in pat.
Uite o întrebare:
Daca ea in pat iti spune sa o lovesti foarte tare, dur de tot, ai accepta???
 
Loading...
Back
Sus