Cateva curiozități legat de pandemie

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Am gasit doua imagini astazi pe net si daca sunteți de acord, as vrea sa discutăm despre ele.
4597

S-au îndeplinit in opinia voastră toate cele 5 puncte?? Daca da, ce urmează, unde vom fi, ce se va întâmpla cu noi?

Legat de testul pentru covid19.
4598

Esti obligat sa-l faci, dar nu are nici o valoare. Atunci pentru ce-l facem???
Ce fac ei cu toate aceste date medicale, ADN spre exemplu??

Apoi legat de măștile care suntem obligați sa le purtam.

Toti producătorii de măști spun clar in prospect si eticheta ca nu te protejează împotriva unui virus, indiferent care este acesta.
Chiar OMS si guvernele lumii au spus acest lucru.
Atunci de ce ne obligă sa le purtam???
Care este ideea???


Nu fiți timizii in a va expune opinia aici. Roforum nu este Facebook sau alta retea care îți interzice accesul pentru ca ai o opinie diferită de restul.

Spune ceea ce gândești asa cum o gândești tu, fara cuvinte mari, senzaționale.
 
Peste o luna se face anul (17 noiembrie 2019) de la primul caz, anunțat oficial, și tot nu știm cum se răspândește, sau de ce unii îl ia și alții nu, purtarea măștii, a mănușilor, etc, este doar o protecție de probă, sincer nici eu nu văd o altă așa zisă minimă protejare..
 
Sunt multi cei ce din prima au văzut scenariul orwellian cu 1984. Dar teoria asta are o hiba...îngrădirea libertăților și lichidarea democrației ar fi valabilă în SUA, Canada, Europa, Australia, Japonia, mai sunt, tari ce au regimuri democratice. Dar sunt și tari cu probleme mari cu covid, enumar China, Rusia, Iran, tari ale căror regimuri ar avea tot interesul să nege existența covid. Superioritatea regimului respectiv raportat la democrația decadenta vestică. Acest covid este în toată lumea, deci pica faza cu 1984. La celălalt aspect, port mască fiindcă nu am alta măsură de protecție pentru mine și familie
 
Este o problema delicată, azi 2958 de cazuri în 24 de ore, ce este mai bine: sa respectăm distanța fizică și protecțiile precare (masca, mănuși) sau sa ne supunem la noi și noi restricții, eu personal am pierdut 25% din salariu timp de 4 luni, alții au rămas efectiv fără servici, eu consider ca este mai bine sa port masca, buna/rea asta este..
 
virusul exista, clar. dar nu e fatal, nici pe departe. da, cred ca a fost creat in laborator.
scopul? controlul lumii.

se pregateste ceva mult, mult peste ce a fost, virusul asta fiind doar un test pentru a vedea cat de "controlata" poate fi lumea.
 
este doar o protecție de probă, sincer nici eu nu văd o altă așa zisă minimă protejare..
Pentru a te proteja trebuie sa existe ceva de care sa te protejezi nu?
Daca acel ceva nu exista atunci iti este indiferent ca ai o masca care nu face nimic sau un mileu facut de bunica.

China, Rusia, Iran, tari ale căror regimuri ar avea tot interesul să nege existența covid.
Cum stii ca au probleme mai mari aceste tari? Presupun din media care arunca stiri fara sursa, neverificate, etc, doar sa crezi ca in locul X exista o mare problema.

Sa nu uitam ca acum cateva luni mai toate posturile din America cat si unele din restul lumii TRANSMITEAU IN DIRECT moartea si înmormântare lui kim jong un. Au fost cateva zile care numai despre asta au vorbit. Imagini cu oamenii care plangeau dupa el, lesinau si ii aratau ca fiind posedati.
Apoi cand acesta a aparut iar in public absolut nimeni nu a taxat acele posturi Tv, comentatori, etc pentru fake news.

Cred ca ati vazut clipul care este viral pe net, cu acea reporterita de la MSNBC (parca asa e numele postului) care in imagini arata ca este in fata spitalului unde este tratat Trump, cand de fapt era in propria sufragerie.

Superioritatea regimului respectiv raportat la democrația decadenta vestică

Acum toate sunt regimuri, indiferent cum se numesc.
Acest #covid19 ne-a aratat cateva lucruri foarte clare, desigur cine vrea sa le vada.
  1. exista o persoana care comanda totul, nu presedinti, guverne, etc ci o singura persoana. Cum am ajuns la aceasta concluzie. Pai este chiar foarte simplu. Fiecare grup are un lider, in lume sunt foarte multe grupuri si cum am spus fiecare are un lider. Uneori aceste grupuri se unesc in grupuri mai mare dar raman ca grupuri inviduale pe plan loca, national, regiune, etc. Daca nu crezi, atunci poti cauta online unde vei gasi ca toate marketurile din lume apartin la doua firme mari si late, care desigur au sediul amundoua in America. Asa ca de aici am ajuns la concluzia ca exista un grup foarte instarit cu fonduri nelimitate care la randul lui are un lider si acea persoana conduce in realitate lumea. Acum cativa ani a luat fiinta in america o firma de lobby care de la inceput a avut un fond de 50 miliarde de dolari. Pentru ce are nevoie de atatia bani o firma de lobby?
  2. votul, iluzia ca tu alegi pe cineva este o mare minciuna. Nu conteaza ce alegi, va iesi cine se doreste de grupul de interese. S-a vazut la noi foarte clar si in restul lumii unde se aplica aceiași metoda.
  3. Presedintii, guvernul sunt doar o marioneta, pentru ca in realitate serviciile speciale conduc totul. Vezi cazul trump care a incercat in primele luni de mandat sa se lupte cu serviciile sepciale americane si in final a pierdut si e ditamai presedintele....
  4. Nu conteaza ce regim este, cine o conduce, tot ce conteaza sunt banii si lucrurile cu care poti santaja pe cineva, aici revin la punctul unu. Daca cauti online sau poate chiar ai vazut pentru scurt timp o stire care a fost strecurata din greseala, unde FMI (stim cu totii cine controleaza fmi) a oferit sume enorme pentru ca guvernele sa declare carantina totala. Unde nu sa putut cu bani, au trecut la santaj sau chiar amundoua. In spania a fost scandal unde a fost ucisa repede stirea in care se spunea ca FMI a oferit statului spaniol peste 150 miliarde euro sa declare carantina si din aceasta suma 50 miliarde la decretare si restul intr-un anume interval.
  5. ce a fost cu miscarile militare in intreaga lume din februarie pana la mijlocul lunii Mai? Nu ma refer aici la 2 tancuri, un avion, 3 soldati, ci sute de bilndate militare, zeci sau chiar sute de mii de militari in intreaga lume. Care a fost motivul si de ce a fost nevoie de o pandemie pentru a face aceste lucruri?

eu consider ca este mai bine sa port masca, buna/rea asta este..
Asta e si ideea.
Te bombardeaza cu atata informatie falsa, incat la final vei spune, Auzi ceva... vrei sa port masca? Atunci port masca, vrei sa stau in Cap? atunci voi sta in cap. Si uite asa fara sa iti dai seama renunti la tot ce este al tau, iar cand te trezesti e prea tarziu. Pentru ca Tu in acest moment ai alte probleme iar la asta nu dai mare importanta.
Cine face acest joc este super smart si stie bine cum functioneaza manipularea maselor.
Exemplu:
Mereu spunem ca e bine sa te informezi singuri, cauta si surse alternative la orice pentru a face o idee mai buna. Insa realitatea e cam asa:
Vii de la munca dupa 10-12 ore rupt in doua, abia ai chef de un dush si sa mananci ceva. Vezi la Tv o stire, stii ca e falsa si poate in primele zile te ridici si incerci sa cauti info despre asta, insa dupa o perioada... esti atat de obosit incat nici iti mai pasa.
Dupa o alta perioada deja incepi sa crezi tot ce se spune, chiar daca stii foarte bine ca e fals, dar e mult mai usor sa crezi. Iar cine face toate acestea stie foarte bine si de accea incerca sa iti faca viata tot mai grea pentru a nu avea timp sa gandesti si la altceva.

virusul exista, clar. dar nu e fatal, nici pe departe. da, cred ca a fost creat in laborator.
scopul? controlul lumii.
Virusi sunt peste tot, oriunde dar asta nu insemna ca sunt fatali. Este testul suprem pentru a testa supunerea, daca lumea cade atunci au liber la orice.
se pregateste ceva mult, mult peste ce a fost, virusul asta fiind doar un test pentru a vedea cat de "controlata" poate fi lumea.
Asta cu siguranta... semnale sunt peste tot si personal cred ca va fi in joc propria noastra existenta pe aceasta planeta.
 
moama, ce te-ai intins. de la virusi la... conspiratii?
tu crezi tot ce vezi/citesti online?

ca mine, de altfel. sau cel putin ma ajuta sa gandesc mai clar.

de boli ce spui? gen cancer, sida si etc? chiar nu au "tehnologia" de a opri boala?
dar religii, zei, ingeri?
 
tu crezi tot ce vezi/citesti online?
Te informezi din mai multe surse online/offline si apoi iti faci o opinie.
Acum te-as putea intreba si eu: Tu crezi tot ce vezi la TV? :D

Si ca sa iti raspund, sunt un fel de toma necredinciosul. Pana nu ma conving eu singur de ceva, imi poti sparge capul si nu te cred.

cel putin ma ajuta sa gandesc mai clar
Cand ai multe surse de informare , ceva timp disponibil si poate cel mai important bunăvoința iti poti face o opinie clara legat de orice.

Acum este un trend la care foarte multi vad ca au pus botul si anume, trebuie sa crezi, citesti, doar ce vezi in anume surse. Orice vine din alta parte este fake.

cel ami bune surse le gasesti pe acele site-uri obscure si daca esti atent poti vedea realitatea asa cum este.
O alta sursa de informare buna, sunt platformele mici unde userii posteaza propriul continut cu ce se intampla la ei in comunitate, oras, tara, etc.
Apoi daca faci o comparatie, vei vedea ca este o mare diferenta intre ce vezi la TV si realitate.

Cati dintre voi ati vazut realitatea din America care este acum la posturile Tv recomandate?
Pentru a nu spune va bag eu pe gat informatii false, cautati singuri. Este pur si simplu anarhie, un pericol, iti este pur si simpli firca sa iesi din casa, in special daca esti un ''ALB''.

de boli ce spui? gen cancer, sida si etc?
Sunt multi bani in joc si daca maine apare un vanccin adio bani.
Stiu ca prin 2015 parca un grup de cercetatori din Barcelona au publicat online vaccinul pentru SIDA, dovezi, etc. Adica un documente care indeplinea toate cerintele pentru asa ceva. A fost online doar cateva ore si apoi a disparut. La cateva zile cateva site-uri s-au intrebat unde este stirea, documentatia, care nu aparea nici in cache, arhive online, etc.
La scurt timp nu mai gaseai nici aceste articole unde lumea se intreba ce s-a intampla.... deci intelegi singur...
 
Loading...
Back
Sus