Cand dau cautare pe site imi apare anul la film si la tvshow de 2 ori

Monet

Active Member
Registered
Full Member
Am modificat zilele trecute in site sa imi ia automat anul filmului sau al tvshow-ului, problema e ca imi apare anul de 2 ori acum cand dau sa caut un serial sau un film.

3325

Aici am modificat sa ia automat, n-are nici o legatura lucrul acesta

3327

Acum nu stiu acum cum sa anulez sa nu mai apara primul an din paranteza, in ce fisier trebuie sa modific, folosesc tema dela dooplay.
Asta imi apare doar cand dau cautare, cand intru la movies sau tvshow , arata doar anul care l-am adaugat eu ieri la costum titles
 
Salut, la fel am avut și eu problema la site-ul meu, unde îmi afișa de exemplu "Game Of Thrones - Sezonul 1 Episodul 1 - Filme online - FilmeOnline", deci după titlul episodul îmi afișa de 2 ori FilmeOnline, iar eu am rezolvat-o ștergând din pluginul de SEO RankMath, tagul de [title.

Îmi apărea dublat deoarece tagul de titlu îl aveam adăugat și în setările lui Wordpress și în setările lui RankMath, iar dacă ștergeam direct din setările wordpress-ului, nu îmi mai afișa deloc "FilmeOnline" în header title. Și așa am șters din setările lui RankMath iar după a fost cum trebuie.

Sper că ai înțeles ceva din ce am scris mai sus.
 
Loading...
Back
Sus