BlackHat ZONE

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Dupa mai multe cereri in ultimii ani am decis sa deschid categoria BlackHat ZONE . Nu am vrut sa deschid asa ceva dar toate forumurile au, au fost ceruta de`a lungu anilor de foarte multi, apoi trebuie sa ne adaptam cerintelor.

Nota:
BlackGat ZONE - Roforum.net nu isi asuma absolut nici o responsabilitate pentru continutul din aceasta categorie. Fiecare testeaza sau foloseste pe propria raspundere.

Moderator la aceasta categorie este @Mariuselll

Cateva reguli:
  1. se accepta ca surse externe pentru upload doar google drive, openload, zippyshare, dropbox
  2. imaginile necesare pentru posturi trebuie sa fie puse direct pe roforum
  3. video necesare trebuie puse pe rovideo.net , youtube, dailymotion
  4. toate link trebuiesc postate ca code
Cod:
acesta este un exemplu:
https://www.roforum.net
  1. toate sursele postate trebuiesc scanate cu virustotal si postat link catre scan
  2. nu se accepta orice tip de tranzactii in BlackHat ZONE
  3. link trebuiesc sa fie direct catre sursa de descarcare si nu alt site sau forum
  4. singurul shortlink care se accepta in aceasta categorie este Neoskip. Cui nu convine ca este postat in acest fel sa caute singur sursa.


 
De cand astept eu categoria asta nici nu iti imaginezi. Nu stiu de ce dar mereu mi-a placut partea asta :)
 
Nu stiu de ce dar mereu mi-a placut partea asta
Pentru ca esti bun la asta. :D
De asta te-am si pus moderator pentru ca stii mai bine cum sta treaba cu BlackHat, plus ai acces la mai multe resurse.
 
Update:
Nu raspundeti la topicurile din aceasta categorie gen : multumesc, big like, thk you pentru ca exista butonul like. Ar arata foarte naspa zeci sau sute de comentarii la un topic in stilul asta, chiar daca ar da mai bine la google.
 
Întrebam pentru că se poate aluneca foarte ușor în partea ilegală: CC dumps, fullz, bins etc. Ar fi bine de specificat exact ce nu e voie. În general
Blackhat = ocolirea regulilor unei companii (de exemplu Google) in scopul manipulării serviciilor oferite de acea companie (de exemplu SEO). Alte exemple: follow/unfollow pe Twitter/Instagram în scopul obținerii de followeri, scraping de date, până și vânzarea de backlink e de fapt blackhat. Blackhat nu înseamnă neapărat ilegal, e vorba mai mult de "gaming the system".
Furtul de parole, spartul conturilor, datele cardurilor bancare, phishing, cookie stuffing, viruși, chiar și spam-ul in unele situații, intra la categoria ILEGAL și ar trebui interzisa discutarea lor pe forum.
 
Furtul de parole, spartul conturilor, datele cardurilor bancare, phishing, cookie stuffing, viruși, chiar și spam-ul in unele situații, intra la categoria ILEGAL și ar trebui interzisa discutarea lor pe forum.
Ai dreptate aici. Chiar dacă nu am specificat, cnad cineva posta asa ceva îl ștergeam imediat. Plus nu cred ca avem pe aici persoane la acest nivel.
 
Loading...
Back
Sus