Black Friday

Marcous

Active Member
Registered
Full Member
Azi e Black Friday-ul real, "american". Pe ce site-uri cautati sau stiti ca sunt reduceri reale? Ma intereseaza electronice, gen laptop, smartband, accesorii, etc, domenii, hosting, haine, suplimente nutritive.
Dar daca stiti si site-uri cu alte categorii de produse, puteti posta, poate sunt oameni interesati.
 
Eu am gasit aceasta configuratie 1453771.pdf la PC Specialist , dar cautand pe net am vazut aceiasi configuratie cu 100-250 euro mai putin.
Eu in aceasta perioada dau click pe toate reclamele care promoveaza laptop si masini, pentru ca asta ma intereseaza, restul ....
 
Online are oferta astazi si la unele e chiar super. Reduceri de pret pentru 3 sau 6 luni. Foarte buna pentru ceo care vor sa inceapa un proiect.
Dedicated server Dedibox®

Oneprovider are si el reducere insa nu asa mare zic eu, des sunt unele server care merita atentia. Din cate vad daca cumperi azi un server la pretul asta, il vei avea pe toata perioada.
Black Friday | OneProvider


 
namecheap a avut cele mai bune reduceri,domenii net com la 0.88 ,hosting la 2.88 12 luni,hosting 4.88 12 luni.... am prins si eu com si net....si inca au oferte daca vreti sa luati,tre sa va miscati rapid ca se vand instant
 
care doriti voucher namecheap pt domeniu .tech cloud la 0.88 contactati-ma pe privat,care doriti voucher de 3.88 pt transfer domeniu com net org la namecheap contactati-ma pe privat,le ofer gratis,nu imi trebuiesc...
 
Merita mutat un site in lb romana de pe hosting romanesc pe hosting la namecheap de exemplu? Ma gandesc daca locatia hostingului influenteaza viteza de incarcare..
 
Merita mutat un site in lb romana de pe hosting romanesc pe hosting la namecheap de exemplu? Ma gandesc daca locatia hostingului influenteaza viteza de incarcare..

eu m-am mutat pe namcheap de pe host din ROmania deoarece pica mereu la 200-300 online,pot spune ca cu namecheap nu am avut niciodata probleme sa pice de 1an de cand am hostingul la ei,recomand,insa am gazduirea pe datacenter de uk,cel de sua e cam lent la viteza ,probabil datorita ca e in sua si e distanta asa mare nu stiu.....alege datacenter uk si siteul va incarca ff rapid,si nici nu va pica,tine gazduirea si mii de userii online .....
 
Loading...
Back
Sus