Scam Black Friday

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Ca in fiecare an discutam despre scamul de Black Friday atat la firme mari cat si la cele mici.
Pe site-urile cunoscute preturi au inceput deja sa urce pentru ca de Black Friday sa scada la pretul normal.

La easyjet pe un cont am primit un email ca sunt 60.000 locuri cu 25% reducere, pe altul ca sunt 150.000 locuri la 65% reducere, insa la accesare pretul final este cu totul altul si la revedere reducere de Black Friday.

Plus daca nu ai comandat la prima accesare si peste cateva minute sau ore intri iar pretul afisate mai mare cu 20-40%.

Voi ati descoperit ceva de genul anul aceasta de Black Friday?
Daca da, lasati print, link pentru ca mai tarziu sa le dam peste nas, asta daca conteaza cu ceva in fata lor. :D
 
Pret de 1 an de zile, saptamana de saptamana 520lei.
Espressor manual Breville Prima Latte VCF046X-01, 15 bari, 1.5 l, Recipient detasabil lapte 0.3 l, Rosu inchis - eMAG.ro

Acum este 799lei redus cica de la 900lei. Iar de blackfriday ca anul trecut va fi la 300 si ceva de lei. Probabil pretul real.

Numai ordinari! Daca nu verifici preturile zi de zile cu 2 luni inainte, pe price.ro la produsele care le doresti, nu ai nici o sansa sa stii daca e vreo oferta reala.

Totusi nu contest, anul trecut am luat de pe emag 2 produse cu 50% redus real. Chiar nu imi venise sa cred ca am reusit sa cumpar la asa preturi, produsele care mi le doream. Dar sunt multe tepe! Atat de multa ca nu mai stii ce e real!
 
O alta metoda este cache la google sau alte servicii care ofera asa ceva unde poti verifica pretul de acum cateva zile sau luni.
Link de mai sus am verificat pe google cache dar se pare ca este dezactivat sau ceva de genul ca nu functioneaza.

Daca nu verifici preturile zi de zile cu 2 luni inainte
Faci o lista cu produsele care le doresti cu cateva luni inainte, verifici pretul periodic si apoi cand este Black Friday vei stii daca esti cu adevarat in profit sau in pierdere.
 
Nu prea se practica black Friday la noi. Motivul este că românii au setată ideea de a face cumpărături atunci, vânzările se fac, ce motiv ar avea comercianții sa scadă real preturile? Chestie simpla. Similar cu ce se întâmplă pe litoralul romanesc. Un raport calitate preț foarte slab, dar totul plin ochi. Ce motiv ar avea hotelierii sa îmbunătățească ceva? Money rulez
 
Black Friday se practica si la noi, dar din pacate cu mult prea putine reduceri reale.
Oricum se vede o scadere a interesului fata de anii trcuti. Insa sunt siguri ca emag o sa vanda de rupe :) Cam ca si altex.. Restul slabut.
 
Loading...
Back
Sus