Best Adult White Label

Programul de afiliere al LiveJasmin l-ati incercat. Am observat ca ofera 150$ bonus la inscriere si intre 35-45%, adica dublu decat chaturbate. E cineva care il foloseste ?
 
Am vazut o gramada de studiouri si modele care isi promoveaza modelele direct spre whitelabel sau link de afiliat direct spre site si nu patesc nimic. Nu prea pun link-ul decat in bio ce-i drept si nu au conturi cu sute de mii care iasa usor in evidenta, decat intre 500 si 20-30 de mii ...

Alt detaliu e ca link-urile sunt mai mult spre livejasmin, iar modelele lor nu fac nude in public, doar in privat ...
 
Doar ce am atins 18mln views pe xvideos si asa arata venitul

Vezi atașament 3760
Iar acestea sunt tarile din care e traficul

Pe cat timp ai facut acest castig ? Eu am incercat cu xhamster . Pot spune ca am avut in jur de 100k vizionari la 3 clipuri insa nici o inregistrare. In clip am adaugat un intro facut destul de frumos cu un link spre white label , si un watermark mic in coltul din dreapta jos.
 
Am citit din ce a scris hrmidall . Insa nu inteleg, de ce o fata si-ar pune link-ul referal lu un necunoscut pe profil ? de exemplu , chaturbate.com/ms_seductive/ am observat ca are un link de referal, adica propriul ei link de referal. De ce ar pune link-ul lui altu ?
 
Salutare! De unde luați (cumpărați) video-uri adult pentru a le încarca?
Si, cum pot crea un blog pe același domeniu?
 
Ultima editare:
Video-urile le poti descarca gratuit de pe net si ti le editezi tu apoi, mai tai din ele si pui watermark. Cele mai bune surse sunt camhub-urile sa le zic asa. Adica site-urile care inregistreaza doar continut de pe videochat ... un exemplu bun e camhub.cc !

Cea mai usoara modalitatea de descarcare e prin google chrome. Intri in Chrome, si cauti pe google "video download chrome extension" sau ceva asemanator. Si o sa-ti apara pluginurile. Descarci unul si il instalezi. Apoi intri din nou in chrome, intri pe site-ul ala, cauti un video si in coltul din dreapta sus o sa-ti apara o "sageata" indreptata in jos (pe modul incognito nu apare) si daca esti pe o pagina pe care e un video o sa-l poti downloada.

Mai departe, de editat poti edita cu orice, chiar si cu movie maker. Cauti pe google "movie maker watermark" si trebuie sa gasesti daca nu te descurci din prima. Mai tai putin din clip, de preferat ar fi sa le faci putin peste 5 minute ...

Blog-ul nu te ajuta deloc daca nu ai vizitatori pe el. Nu e greu sa-l faci, dar e foarte greu sa-l populezi ...
 
Salut! Tot încerc sa fac o campanie pe google dar îmi este respinsă pe motivul ‘Sexually explicit content’, am selectat la vârsta sa fie afișat persoanelor peste 18 ani, și am fost atent și la țările adăugate. Care ar fii problema oare? Nu accepta direct link de la site?
 
Loading...
Back
Sus