Best Adult White Label

Definitiv e o magarie la mijloc :), sau eu am miini strimbe :(
Daca folosesti keyword care oarecum duce lumea in eroare nu vei avea conversie. Incearca sa folosesti keyword care lumea intelege ce va gasi si este interesat. Apoi in adword ai acolo o setare la conversie unde poti seta pentru cat timp vrei sa urmaresti userul si se poate considera conversie. Spre exemplu: Userul a intrat azi, si-a facut cont dar abia peste 30 zile cumpara ceva. In acest fel conversia este una cu succes. Nu toti cumpara in acelasi timp.
Plus pentru fiecare link poti folosi un track pentru a urmari in contul tau conversia. Dupa link tau whitelabel adauga
Cod:
/in/?track=default
unde default poate fi schimbat cu orice vrei tu.
In contul tau la statistici alegi sa afiseze in functie de tracking code si in acest fel poti vedea daca ai vanzari pe campania x.
Poti folosi traking per keyword din capmania adword sau per general gen adword. Insa eu recomand sa folosesti per keyword pentru a vedea care functioneaza si care nu.
 
Cata lume face bani din adwords + nisa adult ?.. in afara de heimdall mai e vreunul? Plus ca el a zis ca separat de reclama mai are o metodă. Eu n am vazut pe nici un alt forum metodă asta ca fiind profitabilă. Ce keyword ai folosit?
 
Cata lume face bani din adwords + nisa adult ?.. in afara de heimdall mai e vreunul?
Trebuie inteles ca nimenii nu va spune exact cum se face. Au spus ca folosesc adword dar nu au spus exact cum si e normal asta.
Orice metoda care functioneaza are nevoie de mult research care uneori acesta poate dura si catvea luni, iar cand cine iti cere metoda nu iti vine asa usor sa o arunci.
Odata la cateva luni poti face munca bulk, asa la gramada dar in general trebuie sa gasesti metoda prin care sa trimiti mesajul direct la cel interesat. Eu urc video odata la 3-6 luni si dupa asta fac pauza, iar intre timp ma ocup sau caut alte metode.
niste sfaturi pt a numai pierde conturi pe xvideos?
Ce tip de video aveai pe aceste conturi?
Calitate, durata, etc.
 
720p
3 min +
watermark in dreapta jos nu exagerat de mare.
conturile create cu vps-uri si cu adrese de email de la outlook.com...
5 clipuri/zi
 
Primesti ban pe toate odata sau cate unu? Încearcă să lași conturile noi un timp fără să uploadezi. Evita chrome, iar daca pui domeniu in titlu sa ai in vedere sa fie diferit de la cont la cont. Cat despre videouri fa.le de cel putin 5 minute.
Nu e normal sa primesti ban daca nu ai 3 avertismente, doar daca nu greșești undeva sau primesti reclamații la videouri.
 
Cum ziceam.. E bine sa ai diferite domenii ca sa nu primesti ban pe toate. Upload.ul il faci manual? 250 de videouri pe zi?:eek: cum iti merge?
 
@kwikfiks ce câștiguri aveai la crakrevenue de pe urma la upload video ?
 
15 20 constant? Eu pe crakrevenue am avut zile cu 4$ si altele cu 30$. Acum mai faci vre un ban? Multe site.uri preiau videourile noastre de pe xvideos pe ale lor
 
Loading...
Back
Sus