Best Adult White Label

Da , astazi am facut comversii de $11.99 si nu am 2 saptamani de cand m-am apucat , nu stiu sa il promovez cum trebuie , e prima data cand fac asa ceva...
Ca statistici am asa : 2575 Hits / 52 conturi create / $143.93 bani cheltuiti pe site (8 tranzactii) / $28.79 partea mea
Tin sa mentionez ca nu am alt homepage de unde sa trimit trafic .
 
Ultima editare:
Cam la cate vizualizari faceti acel trafic? Am bagat si eu de proba vreo 3 videos si am aproape 500 k vizualizari si p site nu mi-au intrat mai mult de 10 persoane.
 
La porn upload nu am mai mult de 400-500 views cu 4 clipuri , nu stiu cat trafic aduce , nici nu are cum sa se simta. Dar la sute de mii de vizionari ar trebui sa ai destule persoane care sa intre , pune audio pe video , un watermark , editeaza ca in partea cea mai interesanta sa se termine ca sa ii faci sa te caute. Sunt pareri persoanale , nu am idee daca functioneaza sau nu.
 
Am facut si eu label la chaturbate am adaugat domeniu acolo in formular da de unde iau ns-urile sa le adaug la domeniu meu ? Moentan merge sa accesez numesite.chatturbate...
 
Salut, o metoda buna si cu un profit maxim ar fi urmatoarea idee:
*Iti inregistrezi un studio de videochat pe afiliatul care iti da revshare.
*faci site, platesti adwords sau reclama pe alte site.
* inregistrezi fetele , le iei pozele si le faci la fiecare blog personal.
* Le promovezi pe ele cu adwords, pui linku de referal pe site si numele dupa care sa te caute.
* Bingo ai impuscat 2 iepuri, ai luat si revshare si comision dupa model.
 
Cat conteaza extensia domeniului in asa ceva? E mai Rentabil .com , .net . org ? Ma refer ca si Calitate nu pret domeniu.
 
@AlexH man eu cred ca pe linkul tau de afiliat mam inregistrat (nu mai stiu sigur poti sa te uiti sa vezi ?daca nu fac alt cont pe linkul tau )..dar zi de unde iau ns sa le adaug la domeniu ..
 
zi de unde iau ns sa le adaug la domeniu ..
Daca ai domeniu pe immdomain iti fac eu Setarile.
Nu pot verifica daca si cine a facut cont pe affiliate meu.
 
Fac alt cont pe linkul tau si nu am domeniu de la immdomain am de la o.vh..daca merge sa iau de la imm cu pp neverificat o sa cumpar acum..
 
aca merge sa iau de la imm cu pp neverificat o sa cumpar acum..
Merge sa cumperi.
Fac alt cont pe linkul tau
Multumesc.
Pentru cei care aveti domenii la altii registeri trebuie sa va permita setari avansate dns si sa ofere NS-uri gratis. Mai puteti folosi ns-urile de la google, dar trebuie ca providerul de domeniu sa va permita inregistrarea de ns nou.
ip google:
8.8.8.8
8.8.4.4
 
Cat conteaza extensia domeniului in asa ceva? E mai Rentabil .com , .net . org ? Ma refer ca si Calitate nu pret domeniu.
Parerea mea personala este sa iei .com si pe viitor sa investesti si intr-un ssl (se gasesc si gratis) si asta doar din motive de creditibilitate. Metodele folosite de mine pentru promovare au nevoie de asa ceva..
Btw , am trecut si eu de 50$ facuti cu aceasta metoda si da , recomand sa luati domenii de la immdomain (sau sa va mutati acolo eventual) .
 

Atașamente

  • statistici xtc.jpg
    statistici xtc.jpg
    89,9 KB · Vizualizări: 80
Eu ma apropii de 20 de zile de afiliere si inca sunt multumit cu toate ca whitelabelul de la chaturbate nu are cele mai multe optiuni . Cam asa arata contul meu acum :
Acum astept ca cei de la firstchoicepay sa imi aprope contul si sa imi trimita cardul sa pot sa scot si eu niste banuti , deci probabil in 30-35 de zile am sa pot sa ma folosesc de ei.
Daca vreau sa bag un ssl cu cine ar trebui sa vorbesc? Cu providerul sau cu cei de la turbat?
La voi cum mai arata statisticile?
 

Atașamente

  • www.xtctube.com stats.jpg
    www.xtctube.com stats.jpg
    262,3 KB · Vizualizări: 93
Loading...
Back
Sus