AVS (ADVANCED VIDEO SUBMITTER)

Da, dar nu este asa usor cum explica e sau lasa de inteles.
Presupun ca-l vrei pentru mass upload si pentru asta e nevoie de ceva timp si munca pentru a seta o campanie, care in acest timp le-ai putea urca singur.
Parerea mea este ca nu se merita.
Ce anume vrei sa faci cu acesta, unde te-ai blocat sau nu stii?
 
Da, vreau sa ii folosesc pt mass upload. M am blocat inca de la inceput ... nu imi pot da seama deloc cum sa il folosesc...
 
Da, vreau sa ii folosesc pt mass upload
Atunci foloseste altceva.
Pentru mass upload trebuie sa faci un csv cu link sau calea la video care vrei sa le urci si apoi adaugat, etc, etc. Nici eu nnu mi-am dat seama exact cum se face, abia dupa ce i-am intrebat si mi-au spus ce trebuie sa fac l-am dezinstalat imediat.
 
Parca asta mai era http://z-o-o-m.eu/
Sau cauta asa pe google zoom uploader alternative
Mai putem sa ne adunam mai multi, punem bani si il rugam pe @Susp3kt sa ne faca un mass uploader pe un numar de site-uri.
 
@AlexH , o alta sugestie de un program asemanator ? am incercat pe ce de la zoom dar pt site-uri xxx trb sa ai key de la ei ... i am contactat si nici un raspuns...
 
Ar fi super tare ideea ta ! Daca mai vrea cineva sa posteze aici . @Susp3kt ne poti ajuta ?
Am in plan un proiect de genul asta, dar o sa ma apuc de el cand o sa ma mai eliberez. Pana atunci puteti sa imi lasati aici cateva site-ul pe care doriti sa se faca uploadul.
 
xvideos.com , xhamster.com , pornhub.com , xnxx.com , redtube.com , youporn.com , tube8.com , youjizz.com , hardsextube.com , drtuber.com .

Am facut o lista de 10 site-uri cu rank-ul cel mai mare !
 
xvideos.com , xhamster.com , pornhub.com , xnxx.com , redtube.com , youporn.com , tube8.com , youjizz.com , hardsextube.com , drtuber.com .

Am facut o lista de 10 site-uri cu rank-ul cel mai mare !
De reținut ca fiecare site are propriile reguli si facut sa le respecte in tocmai pentru a evita suspendare.
Revin cu lista întreaga de opțiuni.
 
@AlexH , inca o intrebare am pentru tine...

Un program care modifica clipurile video in masa?

Gen mutiple video editor...nu gasesc nimic pe google...as dori sa aiba horizontal flip, watermark si selectarea rezolutii la 720 la toate fisierele...
 
Ultima editare:
l am descarcat....dar nu imi pot da seama cum ii fac horizontal flip si sa pun watermak...m am uitat si la topicul postat de tine
 
Loading...
Back
Sus