Ajutor remediere probleme site wordpress .

Mariuselll

Moderator
Membru personal
Moderator
VIP Club
Nu o sa poti adauga in sursa asa simplu. Iti trebe pe cineva care se pricepe sa iti modifice tema.
Simplu poti pune doar inainte de postari sau dupa postari. Nici cu plugin nu o sa reusesti.
 

ulise

Active Member
Registered
Full Member
Salutare,
Am și eu problema cu sitemapul, când il accesez imi da următoarea eroare:
Cod:
Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 77 bytes) in /home/fsnet/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1889
Cum adaug bytes, sau care e solutia ?
Mulțumesc frumos.
 

Naruto9

VIP Club
Registered
Full Member
Web Designer
VIP Club
Salutare,
Am și eu problema cu sitemapul, când il accesez imi da următoarea eroare:
Cod:
Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 77 bytes) in /home/fsnet/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1889
Cum adaug bytes, sau care e solutia ?
Mulțumesc frumos.
Adauga in wp-config.php
Cod:
define('WP_MEMORY_LIMIT', '512M');
 

yepuras

VIP Club
Registered
Full Member
VIP Club
Sincer nu stiu daca este o problema de la mine sau nu dar de cateva ori cand am vrut sa dau searcg in cateva tooluri pentru seo , PA si DA online dupa ce am bagat adresa de la site corect imi afiseaza cu rosu asta :

Not a valid Url

Ati patit asa ceva sau macar va puteti da seama de ce se intampla asa ceva , exista o explicatie ?
 

Mariuselll

Moderator
Membru personal
Moderator
VIP Club
Sincer nu stiu daca este o problema de la mine sau nu dar de cateva ori cand am vrut sa dau searcg in cateva tooluri pentru seo , PA si DA online dupa ce am bagat adresa de la site corect imi afiseaza cu rosu asta :

Not a valid Url

Ati patit asa ceva sau macar va puteti da seama de ce se intampla asa ceva , exista o explicatie ?
Incearca sa bagi adresa fara www , http, https
 

yepuras

VIP Club
Registered
Full Member
VIP Club
Dupa parerea voastra credeti ca ar fi bine ca sa remediez problemele pe articolele vechi de peste doi ani ?
Gen bagat link intern , link extern , cuvinte cheie bune in titlu si descriere ?
Sa incerc deoarece acum este mult mai usor sa le ridic la un scor seo de peste 70-80 ?
Este posibil ca google sa le vada din nou si sa le readuca in cautari ?
 

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Da, se merită munca, vei vedea un boost foarte frumos, asta daca sunt facute bine. Iti imaginezi ca de ai 199 articole vechi, asta înseamnă 199-500 backlink către tine, naturale si bine vazute.
 

yepuras

VIP Club
Registered
Full Member
VIP Club
Pur si simplu ma gandeam ca oricum cu totii postam zilnic si dupa cateva analize facute sunt destule posturi vechi care nu mai corespund cu ceea ce doreste google si daca ti-ai face zilnic timp sa refaci si macar un 3-5 posturi vechi la un moment dat ai fi cu caitul un puc mai actualizat daca nu cumva mai mult , multam Alex de raspuns .
 

GoldMember

Active Member
Registered
Full Member
banuiesc ca pentru majoritatea este o idee foarte buna , pentru mine ar fi un dezastru nu ma pricep absolut deloc sa umblu la codurile sursa .
Ai in widgets de ceva vreme in coace un nou widget automat de la wordpress in care poti sa pui php, parca html widget sau ceva de genul asta se numeste, nu mai verific acum, ideea este ca il pui unde vrei tu, bagi codul de la reclama si enjoy, parca asa functiona...
 

xenno

Active Member
Registered
Full Member
Sincer nu stiu daca este o problema de la mine sau nu dar de cateva ori cand am vrut sa dau searcg in cateva tooluri pentru seo , PA si DA online dupa ce am bagat adresa de la site corect imi afiseaza cu rosu asta :

Not a valid Url

Ati patit asa ceva sau macar va puteti da seama de ce se intampla asa ceva , exista o explicatie ?
Atentie la extensiile TLD noi :)
Eu am cateva domenii .PRESS sau .WEBSITE sau .LIFE si din pacate la toate, tool-urile dau cu rest :)
 

yepuras

VIP Club
Registered
Full Member
VIP Club
Eu am aceasi problema cu webcam .
Mai dragii mei va rog frumos sa-mi spuneti si mie unde trebuie sa bag text la foto in articole sa nu-mi mai apara :

No ALT text

Pur si simplu nu mai stiu ce si cum sa fac , multumesc .
 
Ultima editare:

Mariuselll

Moderator
Membru personal
Moderator
VIP Club
Eu am aceasi problema cu webcam .
Mai dragii mei va rog frumos sa-mi spuneti si mie unde trebuie sa bag text la foto in articole sa nu-mi mai apara :

No ALT text

Pur si simplu nu mai stiu ce si cum sa fac , multumesc .
Cand urci imaginea pe site in dreapta acolo iti apare , titlu poza, descriere.
Parca este si plugin care iti baga automat alt la poza cu titlu postarii.
 

crystygye

Well-Known Member
Registered
Full Member
Rankmath iti baga automat alt text la poze. Vezi in setarile lui daca il folosesti! Asta la upload propriu de poze pe site.
La featured image from URL, dupa ce pui link de imagine, vei avea si casuta de ALT text pe care o poti completa inainte de a da insert la poza in articol,etc
 

yepuras

VIP Club
Registered
Full Member
VIP Club
Gasit setare in RankMat , multumesc , singura care a mai ramas e la logo , dar vad eu cum ai dau de cap si la aea .
 

Reclama

Stiri Monezi Virtuale

Reducere pentru Vacanta

Loading...
Sus