Afla de cate persoane foloseste parola ta

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Poate crezi ca parola ta este unica, dar nu este asta. Daca nu este de genul flgjgflgjd9745560sdf94dfmlv0450345nv0fv , atunci sanse foarte mari ca cineva sa foloseasca aceiasi parola ca si tine.
Site de mai jos iti spune acest lucru.
Motivul pentru care scriu acest topic este ca trebuie avut grija cu astfel de site-uri care aduna parole si apoi sunt folosite ca brute force pentru a sparge conturi. Chiar ieri citeam ca exista program care face peste 8 milioane de incercari pe minut, insa nu spune si ce resurse sunt necesare.

Daca sunteti curiosi sa vedeti daca parola voastra mai este folosita de altcineva puneti ceva la final diferit, sau testati pe propria raspundere.
Site este recomandat de nume mari dar asta nu inseamna ca trebuie tratat cu incredere.
Cod:
https://haveibeenpwned.com/Passwords
 
Decat daca folosesti termeni generici, in rest parola ta va fi unica mai tot timpul .... spre exemplu am testat o parola pe care o folosesc f rar pentru anumite conturi, dar nu pentru ca e speciala, ci pentru ca e mai slaba decat parolele mele in general.
PS: site-ul asta poate culege date, asa ca sa nu va bagati parolele voastre acolo ....
 

Atașamente

  • Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    46,6 KB · Vizualizări: 12
Nu va mai bagati parolele personale peste tot, site-ul respectiv cu toate ca "are intentii bune", paote mai stocheaza si parolele pe care le incercati voi.
 
Loading...
Back
Sus