Afacere in Estonia

Articolul e mai vechi si e tratat destul de superficial.
Personal mi se pare mai mult pentru hipsteri care vor sa para cool, avantajele reale nefiind chiar asa de semnificative. Scrie in articol despre un pfa ce n-a avut activitate si a fost taxat. Pai daca n-ai activitate la ce iti trebuie firma in estonia? Sa castigi ce? Alta care are firma in estonia si plateste pensie si sanatate in romania. WTF.

Cei care se gandesc sa isi deschida o firma in orice alta tara europeana (nu estonia neaparat) ar trebui sa o faca mai ales atunci cand clientii sunt preponderent din tara respectiva. Da, atunci ai unele avantaje (nu doar de ordin birocratic, ci si financiar). Sa nu mai vorbim ca de optimizari fiscale ar trebui sa se gandeasca firmele care au deja cifre de afaceri de cateva SUTE de mii de euro, tot ce e sub aceste cifre nemeritand deranjul...
 
De acord cu @wpm.
Firma ieftina o poti face si in UK cu 24£ si Este activa in 12 ore. Daca vrei sediu so cont bancar sunt former care fac totul pentru 100£ care la unele Este inclus si contabilitatea de baza.
Articolul Este de propaganda si nu e prima oara cand cei de la vice au fost acuzati public de instigare si manipulare pentru unele grupuri de interese. Poti verifica cum in America au fost acuzati si marcati ca fake news.
 
Loading...
Back
Sus