Vand Adult Hardlinks Cu Domain Rating de cel putin 40

masterofpuppets

Active Member
Registered
Full Member
Scurt si la subiect, dupa cum spune si titlul vand hardlinks adult de pe domenii vechi din 2018 cu domain rating minim 40, site-uri cu trafic, se pot vinde in orice fel doriti, top, middle, footer, inner pages pe nisa dorita, site-urile sunt pe international, in engleza toate, general porn, trafic 95% mobil, pretul se stabileste in functie de ce fel de link alegeti si pe ce site, dar ca si idee pretul va pleca de la 100 euro pe an la DR 40 in top pe index, 60 de euro in middle pe index si 30 de euro in footer pe index. Pentru site-urile cu DR 50 plus preturile vor creste dar sunt discutabile.

Pentru mai multe detalii si discutii ma puteti contacta pe PM, toate discutiile se vor desfasura aici in privatul forumului ca sa putem avea acces la orice discutie legata de acest topic.

Pot accepta plata in payoneer/revolut si paypal pentru membrii seriosi ai acestui forum.

Linkurile provin de pe site-uri reale si site-uri din propria retea privata.
 
Spoturile sunt limitate, o sa accept maxim 5 linkuri pe index pe fiecare site.
Pe inner pages vor fi maxim 5 in aceasi pagina, linkurile de pe inner pages vor avea pret fix de 25 euro bucata pe an in orice pozitie doriti.

Inner pages o sa fie plasate linkuri pe paginile care rezulta o anumita cautare, de exemplu daca doriti pe nisa amateur, faceti o cautare exact cum doriti sa fie si acolo vor fi plasate linkurile.

Rata de indexare este 100% pe orice pagina din site-urile mele!
 
Bump.
Reteaua de site uri a crescut, ai nevoie de backlinks si trafic pentru site-ul tau adult vino cu un reply aici cu bugetul tau si vedem ce putem gasi.
 
Loading...
Back
Sus