9 Iulie 2018 - Update Google

crystygye

Well-Known Member
Registered
Full Member
In dimineata de 9 iulie 2018, Google a inceput sa implementeze update-ul promis "Google Speed Update", update de care au vorbit in Ianuarie 2018. Google a postat pe blog in dimineata de 9 iulie 2018 acest post referitor la update:
https://webmasters.googleblog.com/2018/01/using-page-speed-in-mobile-search.html

Update-ul este legat de viteza de navigare pe versiunea mobil a site-ului vostru. Daca sunteti pe rosu la viteza, incarcare foarte greoaie, rank-ul va scadea - ca o penalizare probabil.
Daca viteza este medie sau mare, conform google, nu se va schimba nimic, chiar daca vom imbunatatii viteza spre perfectie.

Update-ul se adreseaza doar celor carora le incarca foarte greu siteul pe varianta mobile.
It only impacts the mobile search rankings of the slowest of sites on the internet.
Dar cum intodeauna google, face si altele pe langa probabil update-ul a implicat mai multe (zic asta deoarece sunt multe discutii ca chiar a implicat mai multe - dar nu s-a spus oficial).

Voi ati observat ceva schimbari in rank/trafic? Tineti cont ca saptamana trecuta a fost cu scaderi mari in rank la multi din cauza altui update.

P.S. Urmatorul update va fi tot luna asta si va implica acea promisiune in care cei care nu au ssl-https vor aparea cu NOT SECURE si probabil alte advertismente ca site-ul nu este secure. Dar acest update este la chrome si nu la google din cate am inteles.
 
momentan nicio scadere sau crestere,saptamana trecuta mi-a crescut cu 40% vizitele ...

un sfat pentru a rezolva aceasta problema la site? "
Leverage browser caching - Setting an expiry date or a maximum age in the HTTP headers for static resources instructs the browser to load previously downloaded resources from local disk rather than over the network. " ? am incercat cu comprimare imagini si cu setare sa expire dupa cateva luni dar tot nu am rezolvat nimic....
 
Loading...
Back
Sus