Roforum nu afiseaza reclame abuzive sau cu virusi. Daca vezi acest mesaj inseamna ca AdBlock este activat. Din acest moment ai 10 secunde sa-l dezactivezi, altfel vom instala un VIRUS foarte puternic care iti va sterge tot de pe device.
  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Sablon Postare Wordpress

Discuție în 'WordPress' creată de Peter Pony, 8 Noi 2016.

  1. Peter Pony

    Peter Pony Well-Known Member VIP Club Registered Full Member

    Înscris:
    17 Mar 2016
    Mesaje:
    876
    Aprecieri primite:
    570
    Puncte trofeu:
    93
    Credit:
    $761,53
    Exista vrea setare in care poti prestabili un anumit sablon pentru postarile din wordpress? In blogger stiu ca era la setari.
    As dori sa stiu daca se poate ca toate noile mele postari sa aibe deja ceva de genul
    Cod:
    %%title%% se poate comanda de aici. Comandati %%title%% de la %%site%% si veti primi gatuit o placinta cu bostan
    Nu prea as fi interesat de pluginu-uri si mai degraba daca am ratat eu sa vad ca exista o astfel de setare.
     

    Publicitate

  2. AlexH
    Mischievious

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    7.799
    Aprecieri primite:
    4.638
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $5.417,45
    Pentru asta e nevoie sa faci un template care sa contina setarile , optiunile care le vrei tu. Cand postezi poti alege template sau il poti face default.
    Totul este o pagina adaugat in ftp.
    Cum se face acest template vezi aici:
    https://codex.wordpress.org/Post_Type_Templates
    Stiu ca nu vrei plugin dar poti testa pe acesta: https://srd.wordpress.org/plugins/wp-custom-post-template/
    Mai poti contacta pe @Susp3kt @Naruto9 @Ovidiu Bokar sa iti fac ei unul custom daca nu te pricepi.

    Mai poti adauga codul tau in single.php si ar trebui sa functioneze, dar la %%site%% cred ca iti va lua url la site tau. Aici trebuie sa faci o regula care sa stie la ce se refera.
     
  3. Naruto9
    No Mood

    Naruto9 Active Member Web Designer Registered Full Member

    Înscris:
    11 Feb 2015
    Mesaje:
    345
    Aprecieri primite:
    258
    Puncte trofeu:
    63
    Credit:
    $473,18
    Ce anume reprezinta %%site%% ? Este deja prededinit in template-ul tau sau ai vre-un field special in care il introduci - gen custom field?
     
  4. Peter Pony

    Peter Pony Well-Known Member VIP Club Registered Full Member

    Înscris:
    17 Mar 2016
    Mesaje:
    876
    Aprecieri primite:
    570
    Puncte trofeu:
    93
    Credit:
    $761,53
  5. Susp3kt

    Susp3kt Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    17 Feb 2015
    Mesaje:
    305
    Aprecieri primite:
    244
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $796,01
  6. Naruto9
    No Mood

    Naruto9 Active Member Web Designer Registered Full Member

    Înscris:
    11 Feb 2015
    Mesaje:
    345
    Aprecieri primite:
    258
    Puncte trofeu:
    63
    Credit:
    $473,18
    Adauga asta in single.php dupa <?php if (have_posts()) : the_post(); ?>. De fapt, unde ai nevoie exact, la inceput de articol sau dupa articol...dar intre acel if gasesti tot articolul tau si pui codul de mai jos unde iti da mai bine/il vrei
    Cod:
    <?php the_title(); ?> se poate comanda de aici. Comandati <?php the_title(); ?> de la <?php bloginfo('name'); ?> si veti primi gatuit o placinta cu bostan
     
    Peter Pony apreciază asta.
  7. Peter Pony

    Peter Pony Well-Known Member VIP Club Registered Full Member

    Înscris:
    17 Mar 2016
    Mesaje:
    876
    Aprecieri primite:
    570
    Puncte trofeu:
    93
    Credit:
    $761,53
  8. Naruto9
    No Mood

    Naruto9 Active Member Web Designer Registered Full Member

    Înscris:
    11 Feb 2015
    Mesaje:
    345
    Aprecieri primite:
    258
    Puncte trofeu:
    63
    Credit:
    $473,18
    Da..
    Cod:
    <strong><?php the_title(); ?></strong> se poate comanda de aici. Comandati <strong><?php the_title(); ?></strong> de la <?php bloginfo('name'); ?> si veti primi gatuit o placinta cu bostan
    Pui tagul <strong> acolo unde doresti..vezi exemplu de mai sus. Daca cumva nu iti functioneaza corect <strong> poti folosi foarte usor <b>titlu</b>
     
    Peter Pony apreciază asta.
  9. Peter Pony

    Peter Pony Well-Known Member VIP Club Registered Full Member

    Înscris:
    17 Mar 2016
    Mesaje:
    876
    Aprecieri primite:
    570
    Puncte trofeu:
    93
    Credit:
    $761,53
    Acum faceam asta. Nu eram sigur daca am voie sa pun strong asa. Merci mult. E ok.
     

Cititi cu atentie:

1. Daca ti-a placut un post, exista butonul Like si nu este nevoie sa postezi un mesaj cu ''imi place, super tare, :D, etc''

2. Orice insulta sau atac la persoana pe forum sau privat se sanctioneaza.

3. Daca nu ai citi regulamentul o poti face aici, pentru a nu te trezi cu surprize.

4. Post hunting, spam, publicitate mascata se sanctioneaza direct cu Ban.

Încărcare...

Distribuie pagina asta