Roforum nu afiseaza reclame abuzive sau cu virusi. Daca vezi acest mesaj inseamna ca AdBlock este activat. Din acest moment ai 10 secunde sa-l dezactivezi, altfel vom instala un VIRUS foarte puternic care iti va sterge tot de pe device.
  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

instalare Windows fara monitor

Discuție în 'Windows' creată de bodoborddo, 9 Ian 2017.

  1. bodoborddo
    Amused

    bodoborddo Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    15 Feb 2016
    Mesaje:
    248
    Aprecieri primite:
    85
    Puncte trofeu:
    28
    Credit:
    $129,24
    Salut. Problema sta cam asa. Am un laptop caruia nu ii mai merge display-ul e sprt. Folosesc un monitor extern. As vrea sa reinstalez windows-ul. Problema e ca mie mi se aprinde monitorul extern in momentul in care porneste windowsul. Nu vad nimic pe monitor pana atunci. Cum pot sa fac sa instalez. Daca pornesc instalul din windows merge singur mai departe ? sau se opreste la bootare sa ma intrebe chestiile alea cu partitiile, etc. Pentru ca daca se opreste acolo nu am cum sa trec mai departe pentru ca nu vad nimic. Si nici nu vreau sa busesc windowsul actual pentru ca dupa nu mai pot face nimic.
     

    Publicitate

  2. AlexH
    Aggressive

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    8.519
    Aprecieri primite:
    6.280
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $7.229,66
    Daca pornesti install din windows ar trebui sa functioneze si tot ce ai pe laptop ar ramane intact, mai putin programe. La windows 10 daca ai o versiune care este suportata pentru migrare iti va ramane absolut totul intact, chiar si programele iar daca nu ai windows 10, il poti descarca de aici http://www.cloudvid.org/s7 , este copie clean originala in limba romana pe 32/64.
    Mai este o varianta sa conectezi hdd la un alt comp si sa copy / rescriere windows si cand pornesti laptopul va rula pe noul windows.
    Pentru asta am windows 8.1 gata facut, dra iti voi da link in privat.
     
  3. bodoborddo
    Amused

    bodoborddo Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    15 Feb 2016
    Mesaje:
    248
    Aprecieri primite:
    85
    Puncte trofeu:
    28
    Credit:
    $129,24
  4. AlexH
    Aggressive

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    8.519
    Aprecieri primite:
    6.280
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $7.229,66
    Daca nu stii cum se face, atunci e periculos.

    Mai exista o setare care ar functioneaza daca nu e facuta deaja.
    Deschizi laptopul pe display remote si la setari display alegi ca cel cu numarul 2 sa fie default. In Mode normal 1 este default dar poti seta ca al doilea sa fie default.
    Apoi la power setezi sa nus e inchida.

    Mai exista RDP sau Team unde te poti conecta la calcul fara probleme, chiar daca nu are display.
    Cea mai buna solutie este RDP care este activa odata ce porneste windows.
    Instalarea se mai poate si prin VNC care ramane activa si la reboot.
     
  5. bodoborddo
    Amused

    bodoborddo Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    15 Feb 2016
    Mesaje:
    248
    Aprecieri primite:
    85
    Puncte trofeu:
    28
    Credit:
    $129,24
    Mai exista o setare care ar functioneaza daca nu e facuta deaja.
    Deschizi laptopul pe display remote si la setari display alegi ca cel cu numarul 2 sa fie default. In Mode normal 1 este default dar poti seta ca al doilea sa fie default.
    Apoi la power setezi sa nus e inchida.

    nu a mers
     
  6. AlexH
    Aggressive

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    8.519
    Aprecieri primite:
    6.280
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $7.229,66
    Cu Remote desktop conection ai incercat?
    Daca laptopul este in aceiasi retea de net pui numele daca este in alta pui ip si te conectezi cu user si pass pus de tine.
     
  7. bodoborddo
    Amused

    bodoborddo Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    15 Feb 2016
    Mesaje:
    248
    Aprecieri primite:
    85
    Puncte trofeu:
    28
    Credit:
    $129,24

Cititi cu atentie:

1. Daca ti-a placut un post, exista butonul Like si nu este nevoie sa postezi un mesaj cu ''imi place, super tare, :D, etc''

2. Orice insulta sau atac la persoana pe forum sau privat se sanctioneaza.

3. Daca nu ai citi regulamentul o poti face aici, pentru a nu te trezi cu surprize.

4. Post hunting, spam, publicitate mascata se sanctioneaza direct cu Ban.

Încărcare...
Similar Threads
  1. AlexH
    Răspunsuri:
    0
    Vizualizări:
    166
  2. daqogem
    Răspunsuri:
    4
    Vizualizări:
    379
  3. ionut
    Răspunsuri:
    3
    Vizualizări:
    459
  4. CiNiK
    Răspunsuri:
    0
    Vizualizări:
    124
  5. dani67
    Răspunsuri:
    5
    Vizualizări:
    169

Distribuie pagina asta