This site is supported by the advertisements on it, please disable your AdBlocker so we can continue to provide you with the quality content you expect.
  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Ctr+F in chrome se deactiveaza

Discuție în 'PC - Desktop - Laptop - SmartPhone' creată de Peter Pony, 28 Oct 2016.

  1. Peter Pony

    Peter Pony Active Member VIP Club Registered Full Member

    Înscris:
    17 Mar 2016
    Mesaje:
    389
    Aprecieri primite:
    92
    Puncte trofeu:
    28
    Credit:
    $216,19
    De vreo 2-3 zile observ o schimbare care ma enerveaza si ma incetineste. Sa vad cum o descriu.
    De ex sunt in wordpress si scriu un articol
    " masa 1, scaun 1, dulap 1, fotoliu 1, banca 1, pitic 1" . Vreau sa schimb 1 cu 2, asa ca dau sa caut pe 1 cu ctrl+f. Imi ingalbeneste toate "1"-urile din pagina, dar dupa ce schimb primele doi de "1", ceilalti se "dezgalbenesc", asa ca trebuie sa dau sa caut din nou. Inainte nu se intampla asa. Si in Opera se intampla la fel.
    Nu ma intereseaza alte solutii de genul Replace all in notepad++. Vreau doar sa aflu de ce s-a schimbat, si nu este la fel ca inainte?
     

    Publicitate

  2. whiteandblack

    whiteandblack Active Member Registered

    Înscris:
    17 Sep 2016
    Mesaje:
    144
    Aprecieri primite:
    6
    Puncte trofeu:
    18
    Credit:
    $63,28
  3. AlexH
    Yeehaw

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    6.426
    Aprecieri primite:
    2.810
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $3.497,57
    La fine functioneaza perfect.
    Inchide browserul si deschide iar, poate isi revine.
     
  4. Peter Pony

    Peter Pony Active Member VIP Club Registered Full Member

    Înscris:
    17 Mar 2016
    Mesaje:
    389
    Aprecieri primite:
    92
    Puncte trofeu:
    28
    Credit:
    $216,19
  5. Peter Pony

    Peter Pony Active Member VIP Club Registered Full Member

    Înscris:
    17 Mar 2016
    Mesaje:
    389
    Aprecieri primite:
    92
    Puncte trofeu:
    28
    Credit:
    $216,19
  6. Naruto9
    No Mood

    Naruto9 Active Member Web Designer Registered Full Member

    Înscris:
    11 Feb 2015
    Mesaje:
    261
    Aprecieri primite:
    137
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $338,25
    Am observat si eu problema asta. Poti face in felul urmator:
    1. In pagina unde vrei sa editezi apasa pe Ctrl+Shift+J . Iti va aparea o consola. Acolo adauga linia asta
    Cod:
    document.body.innerHTML = document.body.innerHTML.replace(/ABC/g, "XYZ")
    Te poți juca puțin să vezi cum funcționează. Face exact ce face notepad++ , find and replace doar că e în browser, ți-ar putea fi de ajutor :)
    În cazul tău o să fie așa:
    Cod:
    document.body.innerHTML = document.body.innerHTML.replace(/1/g, "2")
     
    AlexH apreciază asta.
  7. Peter Pony

    Peter Pony Active Member VIP Club Registered Full Member

    Înscris:
    17 Mar 2016
    Mesaje:
    389
    Aprecieri primite:
    92
    Puncte trofeu:
    28
    Credit:
    $216,19
    Merci, dar nu ma ajuta. Pot fi 1 care sa nu trebuiască înlocuit. Vreau doar sa fie la fel ca înainte. Poate și-a făcut update și de asta? Ca e la zi.
     
  8. AlexH
    Yeehaw

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    6.426
    Aprecieri primite:
    2.810
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $3.497,57
    Mie imi cere update la chrome de ieri dar nu am facut inca. Deci versiunea asta care o am functioneaza fara probleme.
    Voi verifica dupa ce fac update daca e la fel.
     
    Peter Pony apreciază asta.
  9. Mariuselll
    Devilish

    Mariuselll Moderator Membru personal Moderator VIP Club

    Înscris:
    22 Feb 2015
    Mesaje:
    566
    Aprecieri primite:
    232
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $643,37
    Eu am versiune Version 54.0.2840.71 m la Chrome. Nici nu stiu daca e ultima, penultima etc :) , dar mie imi merge foarte bine CTRL+F
     
  10. Peter Pony

    Peter Pony Active Member VIP Club Registered Full Member

    Înscris:
    17 Mar 2016
    Mesaje:
    389
    Aprecieri primite:
    92
    Puncte trofeu:
    28
    Credit:
    $216,19
    Asta o am si eu. Si zice ca e "up to date"
    Dar ai inteles problema nu? Merge si la mine ctrl+f, dar cand ma apuc sa inlocuiesc elementele cautate, se "dezgalbenesc" celalate de dupa. Uneori dupa ce il inlocuiesc pe primul, alteori dupa ce il inlocuiesc pe al doilea. Niciodata nu ajung pana la al treilea.
     
  11. Peter Pony

    Peter Pony Active Member VIP Club Registered Full Member

    Înscris:
    17 Mar 2016
    Mesaje:
    389
    Aprecieri primite:
    92
    Puncte trofeu:
    28
    Credit:
    $216,19
    Si pe Opera se dezgalbenesc, si inainte nu faceau asa. Iar pe Firefox, iti arata doar primul rezultat, nu toate, dar asa era si inainte.
    ps: ajutati-ma sa gasesc un cuvant sa inlocuiesc "dezgalbenesc" ca suna urat :D
     
  12. Mariuselll
    Devilish

    Mariuselll Moderator Membru personal Moderator VIP Club

    Înscris:
    22 Feb 2015
    Mesaje:
    566
    Aprecieri primite:
    232
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $643,37
    Am inteles , dar pana acuma nu m-am uitat sa vad daca e asa cum zici tu ca nu m-a deranjat.
    Si am facut cum zici tu. Ba merge, ba nu merge ia si un print 2 au fost galbene restu nu :) http://prntscr.com/d04jxx
     
  13. Peter Pony

    Peter Pony Active Member VIP Club Registered Full Member

    Înscris:
    17 Mar 2016
    Mesaje:
    389
    Aprecieri primite:
    92
    Puncte trofeu:
    28
    Credit:
    $216,19
    Deci o fi un bug de la Chrome si nu am ce sa-i fac... Care a aparut in acelasi timp si la Opera...
     
  14. Mariuselll
    Devilish

    Mariuselll Moderator Membru personal Moderator VIP Club

    Înscris:
    22 Feb 2015
    Mesaje:
    566
    Aprecieri primite:
    232
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $643,37
    Poate. da mai bine folosesti notepad++ ca faci mai repede si inlocuiesti tot deodata nu pe rand.
     
  15. Peter Pony

    Peter Pony Active Member VIP Club Registered Full Member

    Înscris:
    17 Mar 2016
    Mesaje:
    389
    Aprecieri primite:
    92
    Puncte trofeu:
    28
    Credit:
    $216,19
    Ar dura mai mult sa iau postarea din worpress sa o pun in notepad, sa le inlocuiesc si sa o pun inapoi in wordpress. Si cum ziceam nu trebuie inlocuite chiar toate.
    Pot sa le dau find si vizual cu ochii, dar daca sunt evidentiate, imi obosesc ochii mai putin :D
    Astept sa faca si @AlexH update-ul, sa vad daca mai merge si dupa la el..
     
  16. AlexH
    Yeehaw

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    6.426
    Aprecieri primite:
    2.810
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $3.497,57
    Am facut update acum la chrome si dupa ce fac editarea la primul element gasit, celelalte nu mai sunt marcate. Asa ca trebuie sa execut cautarea iar pentru a edita restul elementelor.
     
  17. Peter Pony

    Peter Pony Active Member VIP Club Registered Full Member

    Înscris:
    17 Mar 2016
    Mesaje:
    389
    Aprecieri primite:
    92
    Puncte trofeu:
    28
    Credit:
    $216,19
    Multumesc de raspuns @AlexH . AM facut downgrade la versiunea anterioara si facea la fel. La versiunea antepenultima este okay. Doar ca nu mai aveam parolele salvate. Am facut update inapoi si astept sa rezolve ei... Ca nu mi se pare ca este o chestie noua pe care au vrut sa o implementeze... Mai degraba un bug. Din cate am mai citit au mai avut buguri cu caseta de cautare in developer mod, disparea singura...
     
  18. AlexH
    Yeehaw

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    6.426
    Aprecieri primite:
    2.810
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $3.497,57
    Cu placere.
    Eu pe ultima versiune la chrome am ceva probleme cu click dreapta care nu merge la primul click uneori ci trebuie sa du 2-5.
    Sa speram ca rezolva problema curand.
    Eu folosesc windows 10
     
Încărcare...
: windows, chrome

Distribuie pagina asta