Roforum nu afiseaza reclame abuzive sau cu virusi. Daca vezi acest mesaj inseamna ca AdBlock este activat. Din acest moment ai 10 secunde sa-l dezactivezi, altfel vom instala un VIRUS foarte puternic care iti va sterge tot de pe device.
  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Aveti idee cum scap de un mirror site?

Discuție în 'Help - Ajutor' creată de Teo, 5 Dec 2017.

  1. Teo

    Teo Member Registered

    Înscris:
    8 Sep 2016
    Mesaje:
    7
    Aprecieri primite:
    7
    Puncte trofeu:
    3
    Credit:
    $151,12
    aseara am descoperit un site identic ca al meu, cand postez eu ceva nou se adauga automat si pe site-ul respectiv , am schimbat baza de date am blocat site-ul de la block ip din cpanel si nimic , la keyword-ul principal site-ul este sub mine la cautari, imi este frica sa nu cauzeze in google. multumesc
     

    Publicitate

    Oprisan Alina apreciază asta.
  2. Alex11b

    Alex11b Fii realist, doreste-ti mereu imposibilul Registered Full Member

    Înscris:
    12 Ian 2016
    Mesaje:
    1.015
    Aprecieri primite:
    1.141
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $1.452,65
    Oprisan Alina apreciază asta.
  3. Teo

    Teo Member Registered

    Înscris:
    8 Sep 2016
    Mesaje:
    7
    Aprecieri primite:
    7
    Puncte trofeu:
    3
    Credit:
    $151,12
    as putea sa-i fac raport char daca site-ul meu este de filme si seriale online? el are inregistrat domeniul la xinnet.com este din china site-ul acesta unde a inregistrat el domeniul
     
    Oprisan Alina apreciază asta.
  4. Alex11b

    Alex11b Fii realist, doreste-ti mereu imposibilul Registered Full Member

    Înscris:
    12 Ian 2016
    Mesaje:
    1.015
    Aprecieri primite:
    1.141
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $1.452,65
    Da poti sa ii faci report,pana il inchide baga-i un script sub head sa faca redirect spre siteul principal sa nu pierzi trafic.
     
    Peter Pony și Oprisan Alina apreciază asta.
  5. AlexH
    Aggressive

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    8.994
    Aprecieri primite:
    7.179
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $8.037,83
    Oprisan Alina, Peter Pony și Alex11b apreciază asta.
  6. Teo

    Teo Member Registered

    Înscris:
    8 Sep 2016
    Mesaje:
    7
    Aprecieri primite:
    7
    Puncte trofeu:
    3
    Credit:
    $151,12
    as putea sa-i adaug un cod html de redirect site-ul www.clona.com la site-ul meu, dar nu am gasit nici un cod asa am incercat cu codul acesta
    <!DOCTYPE HTML> <html lang="en-US"> <head> <meta charset="UTF-8"> <meta http-equiv="refresh" content="1; url=http://example.com"> <script type="text/javascript"> window.location.href = "http://example.com" </script> <title>Page Redirection</title> </head> <body> <!-- Note: don't tell people to `click` the link, just tell them that it is a link. --> If you are not redirected automatically, follow this <a href='http://example.com'>link to example</a>. </body> </html>
    dar trebuie sa pun codul si la mine pe site si face redirect si la mine imi trebuie un code specific pentru acel site
    ma poate ajuta si pe mine cineva cu acel cod?
    multumesc
     
    Oprisan Alina apreciază asta.
  7. AlexH
    Aggressive

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    8.994
    Aprecieri primite:
    7.179
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $8.037,83
    Ai citit macar cele doua topicuri recomandate?
    Daca o faceai, gaseai una din solutii postate, exemplu cea de mai jos.
    Cod:
    <script>
        if (window.location.hostname !== "Siteul-tau.com") {
            alert("Sunt un hot... viziteaza site-ul adevarat la adresa  siteul-tau.com");
            window.location = "http://site-ul tau.com";
        }
    </script>
     
    Oprisan Alina apreciază asta.
  8. Teo

    Teo Member Registered

    Înscris:
    8 Sep 2016
    Mesaje:
    7
    Aprecieri primite:
    7
    Puncte trofeu:
    3
    Credit:
    $151,12
    credema le-am incercat pe toate , când pun codul acesta se da redirect la mine si apare mesajul Sunt un hot... si pe site-ul clona nu se intampla nimic l-am incercat si pe cel
    Cod:
    <script type="text/javascript">
        var u = top.location.toString();
        var domain = 'e123x123a123m123p123l123e123.c123o123m123'.toString();
        var domain_decrypted = domain.replace(/123/gi, '');
    
        if (u.indexOf(domain_decrypted) == -1) {
            top.location = 'http://' + domain_decrypted;
        }
    </script>
    nu merge nimic
     
    Ultima editare de un moderator: 6 Dec 2017
    Oprisan Alina apreciază asta.
  9. AlexH
    Aggressive

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    8.994
    Aprecieri primite:
    7.179
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $8.037,83
    Pai codul postat de tine nu este cel postat de mine mai sus.
    http://www.roforum.net/threads/cum-scapi-de-site-urile-oglindă-clonă.3798/page-2#post-25093
    Apoi te poti uita in statistici sa vezi ce url iti acceseaza site doarte des, care apoi il banezi.
    Daca site tau nu este trecut prin cloudflare, poti bana toate lista de ip, iar daca este trecut poti bana ip la site x care iti acceseaza. la fel poti face un page rules unde setezi ce face in caz de acces.
     
    Oprisan Alina apreciază asta.

Cititi cu atentie:

1. Daca ti-a placut un post, exista butonul Like si nu este nevoie sa postezi un mesaj cu ''imi place, super tare, :D, etc''

2. Orice insulta sau atac la persoana pe forum sau privat se sanctioneaza.

3. Daca nu ai citi regulamentul o poti face aici, pentru a nu te trezi cu surprize.

4. Post hunting, spam, publicitate mascata se sanctioneaza direct cu Ban.

Încărcare...
: mirror site

Distribuie pagina asta